INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Meciul echipei lui Mircea Lucescu, suspect de blat la pariuri! » Bănuielile ajung și la clubul lui Florin Bratu din Cipru

Meciul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, suspect de blat la pariuri. Foto: Instagram
Meciul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, suspect de blat la pariuri. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 13:28 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 13:39

Ultimul amical al lui Mircea Lucescu în Austria, 4-0 cu Aris Limassol, ar fi putut fi aranjat de campioana Ciprului pentru mafia pariurilor, susține portalul ucrainean Dinamo Kiev Inside.

Mircea Lucescu a câștigat ușor ultimul meci de pregătire al lui Dinamo Kiev, jucat în cantonamentul din Austria. După 4-1 cu Dinamo București, 8-0 cu Wolfsburg B, 9-0 cu Triglav (liga secundă slovenă) și 3-3 cu Young Boys, a urmat un 4-0 cu Aris Limassol, duminică, la Apfelberg.

Gigi Becali recurge la un gest disperat pentru a intra în Ghencea: „Îl sun azi sau mâine! Să execute ordinul!”
FCSB
Gigi Becali recurge la un gest disperat pentru a intra în Ghencea: „Îl sun azi sau mâine! Să execute ordinul!”

Suspiciuni după meciul lui Mircea Lucescu: „Activitate neobișnuită la casele de pariuri asiatice”

Partida, decisă de golurile lui Sydorchuk 42, Benito 48, Voloshyin 88, 90+1, este însă suspectă de blat, susține portalul Dynamo Kyiv Inside, preluat de site-ul ucrainean Football24.ua.

Echipa din Limassol, campioana Ciprului în premieră sezonul trecut, cu patron rus (Vladimir Fedorov) și antrenor bielorus (Aleksey Shpilevsky), e bănuită că ar fi trucat jocul la pariuri. Două motive declanșează suspiciunile, potrivit Dynamo Kyiv Inside: „Modul cum au jucat fundașii în anumite faze și activitatea neobișnuită la casele de pariuri asiatice”.

Acuzații împotriva echipei lui Florin Bratu: „Karmiotissa avea 11 avertismente de la UEFA”

Nu e prima oară când fotbalul cipriot e pus la zid pentru aranjamente. Recent, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo Kiev, bielorusul Alyaksandr Khatskevich, l-a acuzat pe proprietarul clubului Karmiotissa, rusul Dmitriy Punin, de asemenea blaturi.

Khatskevich, 49 de ani, a pregătit Karmiotissa o lună și jumătate în 2022. „În Cipru, am dat de patronul clubului... Astfel de oameni n-ar trebui să fie în fotbal, nici în preajma fotbalului. Evident, unele misiuni personale le rezolvă prin club. Când am plecat din Cipru, Karmiotissa avea 11 avertismente de la UEFA pentru meciuri suspecte. Am renunțat după o înfrângere cu 0-4. Și atunci au fost bănuieli în echipă”, a declarat tehnicianul într-un interviu pentru canalul ucrainean de YouTube SportArena.

Patronul lui Florin Bratu, arătat cu degetul: „Mi s-a sugerat că ar trebui să joc pe anumite scoruri”

Khatskevich a dezvăluit atunci că „mi s-a sugerat că ar trebui să joc pe anumite scoruri. Am spus că nu voi participa la astfel de meciuri și ne-am despărțit. Ce s-a întâmplat la acest club e inacceptabil pentru mine".

A spus ce se petrecea în acea perioadă la formația sa: „Înțeleg că pur și simplu se plasează pariuri pe meciuri, al căror rezultat e deja decis. Există un director sportiv, nu proprietarul însuși. Totul se face prin cineva. M-au îndreptat și pe mine spre această direcție, apoi au realizat că nu merge. Și ne-am despărțit".

Florin Bratu, antrenor la Karmiotissa. Răzvan Grădinaru, jucător

Karmiotissa, locul 10 în sezonul regulat, evitând retrogradarea în play-out stagiunea trecută, este și acum condusă de rusul Dmitriy Punin. 

Actualul antrenor e Florin Bratu, 43 de ani, venit la club în primăvară, pe 25 martie. Printre jucători, Răzvan Grădinaru (27), transferat în Cipru de la Dinamo, în august 2022. 

Meciul echipei lui Mircea Lucescu, suspect de blat la pariuri! » Bănuielile ajung și la clubul lui Florin Bratu din Cipru
Florin Bratu, antrenor la Karmiotissa. Foto: Instagram

Citește și:

Când joacă FCSB, CFR Cluj și Sepsi în Conference League

Lobonț a refuzat oferta de la CSA Steaua. În locul lui vine un fost jucător al Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  18 Iulie 2023, 14:50
Postat de vivi.napoca1_ pe 17 Iulie 2023, 15:19

Ce sa faci el a căzut acolo asa ,nu știe ce sant acele lucruri ca doar pe unde a trecut ( Shantior,Dinamo Kiev ,Dinamo ,Corvinul etc. Acesta era meniul zilei ) Dar nu el este doar ghinionist ,îl fura și arbitrii , îl sicanează tramvaiele etc !

Vezi ca e vorba ca au aranjat fundasii ciprioți sa ia gol nu ca are Dynamo Kiev legatura cu asta. Agramatule. Fara Lucescu nici Hagi nu era la nationala la 19 ani ca sa fie pregatit de un transfer la Real Madrid, nici Boloni nu ajungea la Steaua sa ia echipa Cupa Campionilor. Nici nu ne calificam la primul turneu final de dupa 1970 (in 84 la Euro in primele 8) si baza generatiei care ne-a dus la CM din 1990: Stelea, Rednic, Andone, Mihali, Klein, Lupescu, Lupu, Sabau, Mateut, Timofte, Raducioiu, ulterior la Dinamo adusi tot de el Dorinel Munteanu si Selymes, cam toata echipa de 1994 cu exceptia lui Hagi (crescut tot de el la nationala), Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu.

vraca56
vraca56  •  18 Iulie 2023, 03:17

lucescu? unghie in git la citi bani are nu-i mai ajung. nu a făcut nimic pentru clubul care l-a ridicat. nimic. și Cité nu a făcut clubul. cum a fost cu accidentul mortal făcut de Răzvan Lucescu și salvat de băieții cu ochi albaștrii? zicea ca e latrin și nu poate lua națională ca în citeva zile sa fuga la turci facind echipa de acolo varza. bani și iarăși bani. îmi este Rușine de newrusinea lui. sa ne lase domnul colonel de Secu sau ce grad o avea.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  17 Iulie 2023, 15:19

Ce sa faci el a căzut acolo asa ,nu știe ce sant acele lucruri ca doar pe unde a trecut ( Shantior,Dinamo Kiev ,Dinamo ,Corvinul etc. Acesta era meniul zilei ) Dar nu el este doar ghinionist ,îl fura și arbitrii , îl sicanează tramvaiele etc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează