INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BEŞIKTAŞ

Mircea Lucescu e pe lista lui Beşiktaş pentru succesiunea lui Schuster

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 14:05

Beşiktaş îşi caută antrenor după plecarea lui Bernd Schuster, iar Mircea Lucescu e primul nume trecut pe lista posibililor înlocuitori de către preşedintele Yildirim Demiroren.

Cotidianul Hurriyet scrie în numărul său de astăzi că Demiroren îi mai are în vedere pe Ertugrul Saglam şi pe Mustafa Denizli, dar că favoritul său rămîne "Luce": "E primul nume la care s-a gîndit după ce Schuster şi-a anunţat demisia".

Acelaşi Hurryet susţine că başkanul şi-ar fi luat timp pînă la vară ca să-l convingă pe tehnicianul lui Şahtior să revină pe banca "vulturilor". Lucescu a mai pregătit-o pe Beşiktaş între 2002 şi 2004 şi a cîştigat titlul chiar în primul sezon. La ucraineni, cu care se pregăteşte pentru a aborda "sferturile" Ligii, el are contract pînă în 2012.

3,3 milioane de euro pe an e salariul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
myke82
myke82  •  23 Martie 2011, 08:40

Ce sa faca la Besiktas Lucescu? Sa fie nebun sa lase Sahtiorul (echipa cu un buget imens si cu un patron mai mult decat inteligent) ca sa vina la turci unde dupa cateva meciuri mai slabe ii cer demisia, ca si la romani. Daca ar pleca de la Sahtior fac pariu ca ar pleca la o echipa din Italia sau Spania. Sper sa nu ma insel. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează