INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mircea Lucescu respinge varianta de a se întoarce acum în Turcia „N-am ofertă de la Fenerbahce”

Mircea Lucescu nu mai antrenează din februarie 2019, după despărțirea de naționala Turciei
Mircea Lucescu nu mai antrenează din februarie 2019, după despărțirea de naționala Turciei

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 13:56

Mircea Lucescu (74 de ani) a vorbit în cotidianul turc Fanatik despre discuţiile de a prelua echipa din Istanbul: „Nu este nimic concret, deşi numele meu s-a vehiculat des”.

Vehiculat ca o variantă de director tehnic la Beşiktaş, Mircea Lucescu a apărut acum pe lista candidaţilor şi pentru postul de antrenor vacant de la Fenerbahce. Contactat de cotidianul turc Fanatik, românul a respins varianta de a se întoarce acum în Turcia, dar a recunoscut că au fost discuţii: „M-am întâlnit, de două ori, cu preşedintele Ali Koç înainte să vină Esrun Yanal, nimic mai mult. Mă onorează că sunt curtat, nu am primit nicio ofertă în această perioadă şi nu e ceva concret. Dacă fac mai multe comentarii, lumea va spune că «omul e nebun»”.

„Mă simt parte din fotbalul turc”

Il Luce a întărit ideea ca până la finele stagiunii să nu accepte nicio variantă: „Popularitatea face ca numele meu să fie menţionat mereu când o echipă din Turcia caută antrenor. Mă simt bine fizic, sunt sănătos şi am aceeaşi motivaţie ca întotdeauna, dar aştept până în iunie. Au existat propuneri, mai ales din Elveţia, de la Sion. Mă simt parte din fotbalul turc, cred că am făcut eforturi mari la echipele pregătite, inclusiv la naţională, şi n-am spus niciodată ceva negativ despre Turcia. Sunt mândru să văd echipe de acolo în primăvara europeană”.

„Au fost câteva întâlniri cu conducerea lui Beşiktaş, însă nu ne-am putut înţelege. Nu dau mai multe detalii şi nu vreau să creez polemici. Sunt foarte fericit să-l văd acolo pe elevul meu Sergen Yalçın, are viitor strălucit”,
- Mircea Lucescu.

VEZI ȘI:

Tătărușanu, OUT cu Islanda! 5 jucători indisponibili pentru meciul de la Reykjavik

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  11 Martie 2020, 18:02

Păi cine *** să-l mai oferteze ***, se ştie că-n B ne duce, aşa că ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează