INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Mircea Lucescu, sfat pentru unul dintre starurile lui Bayern: "Să meargă la Juventus, ar fi un salt calitativ"

Foto: Gulvier/GettyImages
Foto: Gulvier/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 12:52

Mircea Lucescu își sfătuiește fostul elev de la Șahtior Donețk, Douglas Costa, să se transfere la Juventus, după ce au apărut zvonuri că Bayern nu se mai bazează pe serviciile mijlocașului de 26 de ani (detalii AICI).

Ajuns la Bayern în urmă cu doi ani, brazilianul a avut un prim sezon bun sub comanda lui Pep Guardiola, însă odată cu instalarea lui Ancelotti pe banca bavarezilor a fost lăsat tot mai des pe banca de rezerve.

"I-aş spune să meargă la Juventus Torino, deoarece Serie A rămâne un campionat complicat din punct de vedere tactic. În Bundesliga toate echipele joacă la fel, în timp ce în Italia există o mare varietate, iar acest lucru obligă jucătorii să devină mai buni. Cred că un transfer la Juventus ar fi un salt calitativ", este de părere tehnicianul român.

Mircea Lucescu este de părere că Douglas Costa a devenit unul dintre cei mai buni mijlocași de bandă din lume, alături de Neymar, Bale sau Robben.

"L-am remarcat pe Douglas Costa la naţionala under-19 a Braziliei, deşi acolo mai erau Neymar şi Alex Teixeira. A devenit unul dintre cei mai buni jucători de bandă din lume. În afară de Neymar, cei mai buni sunt Bale, Douglas Costa, Willian şi Robben.

Faţă de Robben, Douglas Costa este mult mai rapid şi şutează mai puternic. Şi-a dorit foarte mult transferul la un club de top, iar eu mi-am dat acordul să plece. Mi-a mulţumit şi mi-a dat cadou un tricou al celor de la Bayern Munchen", a adăugat "Il Luce".

30.000.000 €a plătit Bayern în 2015 pentru transferul lui Costa de la Șahtior, antrenată la acea vreme de Mircea Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
106452019897999
Eduard Girnita  •  07 Iunie 2017, 14:37

A plecat numai cu acordul lui...ca altfel chipurile ramanea in anonimatul lui Sahtior.Cele bune si frumoase sunt ale lui Lucescu , cele rele ale tuturor, ce naiba.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  07 Iunie 2017, 14:15

Loserul da sfaturi brazilienilor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează