INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Mircea Sandu descrie în termeni destinşi momentul votului pro-Bucureşti: ”Eram sigur sută la sută, nu mie la sută!” ;)

Articol de - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 22:25

Fostul preşedinte al FRF, omul care a lansat ideea ca Arena Naţională să candideze pentru Euro 2020, povesteşte şi detalii de la întrevederea cu Răzvan Burleanu, petrecută la dineul oficial de joi seara.

- Domnule Mircea Sandu, au fost emoţii în ultimele ore înaintea votului?
- Sigur, eram convins doar sută la sută, nu mie la sută, că Bucureştiul va obţine pachetul dorit pentru Euro! ;) Discutasem cu colegii, dar pînă cînd nu se ia decizia finală e normal să existe oarecare emoţii.

- Dar aţi simţit că votul a mers conform aşteptărilor dumneavoastră?
- Absolut! S-a întîmplat aşa cum mi-am dorit şi mă bucur că am dus la capăt această candidatură. De acum încolo urmează alte ţinte de atins pentru România, fiindcă nu doar Bucureştiul intră în acest circuit, ci şi alte oraşe, precum Timişoara sau Cluj, unde vor exista fan-zone-uri.

- Surprize?
- Poate aceea că Stockholm nu se regăseşte pe lista finală. Pînă la urmă, între Danemarca şi Suedia exista doar o diferenţă de capacitate a stadionului. Oricum, acum contează pentru noi doar că Bucureştiul a obţinut ce a vrut.

"Nu cred că trebuie să discutăm acum despre merite"

- La dineul din seara anterioară votului v-aţi reîntîlnit cu Răzvan Burleanu. Ne puteţi descrie întîlnirea?
- A fost dineul cu toţi membrii Comitetului Executiv, la care au participat toţi preşedinţii actuali de federaţii implicaţi în candidaturi. Sigur, am stat de vorbă, l-am introdus să discute cu ceilalţi colegi din Comitet, cu bulgarul, cu suedezul, lucrurile au decurs firesc.

- Poate fi decizia de vineri un prilej pentru detensionarea relaţiei Sandu - Burleanu?
- Important e că am atins acest obiectiv numit Euro 2020. Nu cred că trebuie să discutăm acum despre merite, cine a făcut mai mult, cine a făcut mai puţin. E un succes al tuturor, oameni precum Mihalache sau Zaharia din fosta administraţie, de exemplu, au lucrat enorm pe acest proiect. Primarul Oprescu, viceprim-ministrul Gabi Oprea au pus umărul, s-a muncit bine pînă acum şi asta e ceea ce trebuie să rămînă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează