INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Misterul din spatele negocierilor: "Messi a semnat contractul încă de acum 6 luni!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 21:19

Hristo Stoichkov a vorbit despre Barcelona și se arată optimist în ciuda perioadei delicate prin care trece clubul. Mai mult, fostul fotbalist al catalanilor a făcut o declarație surprinzătoare despre Lionel Messi.

Bulgarul spune că Messi s-a înțeles deja cu Barcelona pentru a continua la club: "Messi a semnat prelungirea contractului încă de acum 6 luni".

Întrebat de ce crede că n-a sărbătorit argentinianul după ce a marcat din penalty, contra lui Leganes, și a adus victoria echipei pe final de meci, Stoichkov a spus: "Era prea multă presiune în privința acestui meci, nu trebuie să mai despicăm firul în patru. Echipei ăsteia nu îi poți cere mai mult. Nu poți judeca un antrenor și pe jucători după un singur meci".

Stoichkov crede că Barcelona poate întoarce soarta calificării în returul cu PSG: "Sunt convins că echipa va reacționa. Și generația mea a pierdut 0-5 cu Racing, apoi am câștigat 14 meciuri. Am pierdut 3-6 cu Zaragoza și am câștigat apoi 16 meciuri consecutive și am ieșit campioni.

E dificil să întoarcă rezultatul de la Paris, dar nu e imposibil. Depinde ce face Barcelona duminică, împotriva lui Atletico Madrid. Am mare încredere în jucătorii ăștia", a spus fostul jucător în presa spaniolă.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează