INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESCINDERI ÎN CAZUL MARADONA

A fost omor din culpă în cazul Maradona?! » Poliția din Buenos Aires a făcut primele descinderi

Autoritățile de la Buenos Aires iau în calcul posibilitatea unei omucideri și au făcut descinderi la clinica și locuința medicului Leopoldo Luque. +38   FOTO
Autoritățile de la Buenos Aires iau în calcul posibilitatea unei omucideri și au făcut descinderi la clinica și locuința medicului Leopoldo Luque.

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 18:50 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 19:31

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani. Autoritățile de la Buenos Aires iau în calcul posibilitatea unei omucideri și au făcut descinderi la clinica și la locuința medicului Leopoldo Luque.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Ipoteză șocantă lansată în presa britanică și confirmată și de surse portugheze. Diego Maradona ar fi murit din cauza neglijenței doctorului personal Leopoldo Luque, pe care procurorii l-ar putea acuza de omor din culpă! Poliția a descins astăzi la clinica și la casa acestuia din Buenos Aires, în timp ce continuă ancheta în cazul decesului în condiții suspecte al lui "El Pibe de Oro", în urma unui stop cardio-respirator. 

Luque s-a aflat în echipa ce l-a operat pe 4 noiembrie pe Diego pentru îndepărtarea cheagului subdural și "riscă să fie învinuit de malpraxis, mai degrabă decât să fie audiat ca martor". 

Avocatul familiei Maradona acuză

Matias Morla, avocatul și prietenul marelui fotbalist, a cerut ca ultimele ore pe care fostul fotbalist le-a petrecut în viață să fie anchetate „până la consecințele finale”. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care s-a referit la raportul emis de Parchetul San Isidro cu privire la modul în care a fost tratat Diego în ultima ore: „Este inexplicabil faptul că de 12 ore prietenul meu nu a avut nicio atenție sau control din partea personalului sanitar”.

VIDEO. Înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor!

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

FOTO. A murit Maradona. 40 de imagini zguduitoare din lume

+34 FOTO

Citește și alte știri despre moartea lui Diego Maradona: 

EXCLUSIV Străinul cu peste 100 de meciuri în România, despre întâlnirea și discuția cu Maradona » Cadoul și sfaturile primite: „Ne-a spus că așa ajungem fotbaliști”

Fiica lui Maradona, mesaj tulburător după dispariția tatălui: „Nu îmi mai e frică de moartea mea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
88gore88
88gore88  •  29 Noiembrie 2020, 23:08

Omor din culpa? Dacă ii făcea autopsia găseau in el droguri ca in bradul de Crăciun... Hai sa fim serioși!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Noiembrie 2020, 20:34
Postat de blackknight pe 29 Noiembrie 2020, 20:06

aham... de ficecare data cand moare o mare vedeta (de cele mai multe ori drogat) incept teoriile: ba l-au rapit extraterestrii, ba a fost omora ba nu-stiu ce! madaron a fost un mare talent DAR 1 - NU a fost cel mai mare jucatori al tuturor timpurilor 2 - a fost un drogat... cum se face ca toti il injura pe mutu (pa buna dreptate) ddar il preaslavesc pe maradona?! oare pt ca maradona s-a drogat ma des?! asta sa fie motivul: perseverenta?!

Ce terminat ești! Tu îl compari pe Mutu cu Maradona ma? :)))) dai log out și fugi în pădure ca trăiești degeaba! Maine poimâine după ce moare Hagi spui de el ca a fost un prost! Ieși te rog pe ușa din dos!

blackknight
blackknight  •  29 Noiembrie 2020, 20:09
Postat de agiler pe 29 Noiembrie 2020, 19:35

*** news ca și mimamo, smartex și moșul comunist și pensionar care inventează cuvinte în limba română.Dar se crede inteligent.

mdsa.... critica dinamo, dar apara un drogat e frumos ma la tine? unde ai internet dar nu ai apa calda sau canalizare?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează