INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Mohamed Salah a semnat imediat după ce s-a întors de la Campionatul Mondial » Anunț oficial + reacția antrenorului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 10:09

Eliminat încă din grupe de la CM 2018, Mohamed Salah, vedeta Egiptului, s-a întors la Liverpool.

Clubul englez a anunțat pe site-ul oficial că atacantul de 26 de ani își va continua cariera la Liverpool. Aflat în atenția celor de la Real Madrid și Barcelona, Salah a decis să semneze prelungirea contractului cu Liverpool pentru următorii 5 ani.

44de goluri în 52 de meciuri are Salah în acest sezon

"Răsplătim un jucător care a performat și a avut o contribuție mare pentru echipă. Noul contract demonstrează că el crede în Liverpool și că noi credem în el. Când un jucător ca Salah semnează și spune că acest loc e casa lui, cred că totul este foarte clar. Este sigur că el nu se vede mai presus de colegii lui. Vede că jucătorii lui și clubul îl ajută să obțină premii individiuale.

Sezonul trecut a fost excelent, dar vrem mai mult. Vrem să avem succes în noul sezon", a declarat Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, pentru site-ul oficial al clubului.

De-a lungul carierei, Salah a jucat la Arab Contractors, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma. În iulie 2017 a ajuns la Liverpool, pentru 42 de milioane de euro.

150.000.000 €este cota lui Salah, potrivit transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  02 Iulie 2018, 11:19

Salah e un foc de paie. A avut un sezon fabulos, dar nu cred ca e capabil sa faca an de an acelasi lucru. Nu e din categoria Messi, Ronaldo. Nici macar Mbappe.

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Iulie 2018, 11:01

Faraonul salah. Cel mai mare fotbalist faraon din istorie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează