INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ce pierdere! Salah a ieșit accidentat în finala Cupei Angliei, cu doar 14 zile înainte de ultimul act din Champions League

Mohamed Salah, tratat pe gazon // foto: Guliver/gettyimages
Mohamed Salah, tratat pe gazon // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 19:34 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 19:42

Scene îngrijorătoare pentru fanii lui Liverpool în prima repriză a finalei Cupei Angliei, contra celor de la Chelsea, scor 0-0 la pauză. Mohamed Salah (29 de ani) a acuzat probleme medicale, aparent musculare, și a ieșit de pe teren în minutul 33.

Liverpool și-a pierdut cel mai valoros jucător după doar o jumătate de oră de joc din finala Cupei Angliei.

În minutul 32, Mohamed Salah s-a așezat pe gazon, frecând partea superioară a piciorului drept. La mai puțin de două minute distanță, a fost înlocuit cu Diogo Jota.

Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”
CFR Cluj - CSU Craiova
Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”

Mohamed Salah, accidentat în finala Cupei Angliei

Problemele lui Salah sunt extrem de îngrijorătoare pentru fanii lui Liverpool, având în vedere că Mohamed & compania luptă pentru alte două trofee în acest final de sezon. „Cormoranii” păstrează în continuare șanse la titlu în Premier League și s-au calificat în finala Champions League, programată pe 28 mai. Acolo îi așteaptă Real Madrid.

Liverpool mai are de jucat 3 meciuri în acest sezon: vs. Southampton (deplasare, 17 mai) și Wolverhampton (acasă, 22 mai), ambele în Premier League, plus finala Champions League.

Salah a jucat 49 de meciuri în acest sezon, în care a înscris de 30 de ori și a oferit 16 pase decisive.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Romelu Lukaku își atacă propriul impresar: „Nu voi lăsa niciodată pe nimeni să vorbească în numele meu” » Ce l-a deranjat pe atacantul lui Chelsea

I-a găsit înlocuitor lui Robert Lewandowski » Bayern vrea un superstar din Premier League!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Mai 2022, 11:52

Oare chiar asa bafta sa aibe Mo? Iar nu va juca contra lui Real intr-o finala de Liga?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează