INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!

Mohamed Salah, după accidentarea suferită la 2-2 contra Ghanei Foto: Imago
Mohamed Salah, după accidentarea suferită la 2-2 contra Ghanei Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 14:42 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:10

Mohamed Salah, 31 de ani, victima unei leziuni la mușchii ischiogambieri, se întoarce la Liverpool pentru a face tratament după accidentare. Dar selecționerul Egiptului speră să-l revadă pe căpitanul naționalei în semifinalele Cupei Africii, dacă „faraonii” se califică în acea fază a turneului.

Exact ce nu voia Jurgen Klopp. Să afle că Mohamed Salah, cel mai bun jucător al lui Liverpool, s-a accidentat la Cupa Africii.

Mohamed Salah s-a accidentat la 2-2 contra Ghanei, al doilea joc de la Cupa Africii

Căpitanul Egiptului, 31 de ani, 96 de selecții, 54 de goluri pentru „faraoni", a suferit o leziune la mușchii ischiogambieri în a doua partidă, la 2-2 cu Ghana. Inițial, s-a spus că e ușoară și că atacantul va pierde doar două meciuri, pe 22 ianuarie împotriva Capului Verde și, dacă se califică, pe 28/29 ianuarie, în optimile de finală.

Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu
ANGLIA
Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu"

Ulterior, rezonanța magnetică a amânat și mai mult revenirea lui Salah. Cu mult noroc ar mai putea juca în această ediție a Cupei Africii.

Mohamed Salah ar putea juca pentru Egipt pe 7 februarie, în semifinale

Medicii lui Liverpool și ai naționalei egiptene au decis ca Mo să se întoarcă în Anglia pentru a începe tratamentul. Totuși, selecționerul „faraonilor", portughezul Rui Vitoria, se așteaptă să-l revadă pe Salah la turneul final din Côte d'Ivoire.

Federația de la Cairo a dat un comunicat: „Am hotărât ca Mohamed Salah să plece în Anglia după partida cu Capul Verde, sperând să se alăture din nou echipei naționale și să evolueze în semifinale, dacă ne calificăm".

Ar însemna ca extrema să vină înapoi în Cote d'Ivoire spre sfârșitul competiției. În cazul în care se va reface până atunci, să joace pe 7 februarie, în semifinale și, trei sau patru zile mai târziu, în meciul pentru locul 3 sau în finală.

65de milioane de euro valorează Mohamed Salah, potrivit Transfermarkt. În 2018-2019, cota lui a atins 150 de milioane

Mohamed Salah a marcat 204 goluri în șapte ani la Liverpool

Din 2017 pe Anfield Road, cumpărat cu 42 de milioane de euro de la AS Roma, Salah a depășit în 2023 granița celor 200 de goluri la Liverpool. Are 204 reușite în 332 de partide în toate competițiile.

În acest sezon, egipteanul a marcat de 18 ori, plus 9 assisturi în 27 de întâlniri în Premier, Europa League și Cupa Ligii Angliei.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Istvan Kovacs e în lotul FIFA pentru Cupa Mondială din 2026! Arbitrul român a participat la primul seminar
CM 2026
Istvan Kovacs e în lotul FIFA pentru Cupa Mondială din 2026! Arbitrul român a participat la primul seminar
Fanii viitoarei echipe a lui Mazilu i-au fugărit pe jucătorii lui Feyenoord! Cum s-a terminat meciul cu Vitesse
ȚĂRILE DE JOS
Fanii viitoarei echipe a lui Mazilu i-au fugărit pe jucătorii lui Feyenoord! Cum s-a terminat meciul cu Vitesse

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează