INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mohamed Salah, criticat dur de fani: „Ești o rușine pentru lumea musulmană!” » Motivul este incredibil

Mohamed Salah, extremă Liverpool. 
Foto: Imago
Mohamed Salah, extremă Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 18:13 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 19:53

Mohamed Salah (31 de ani) a fost atacat pe rețelele sociale, după ce a postat pe X (fostul Twitter) o poză cu bradul împodobit și un mesaj referitor la conflictul dintre Israel și Palestina. 

„Este atât de dezgustător, Salah! Tu ești musulman, nu creștin, și Crăciunul nostru este în aprilie. Să-ți fie rușine, frate!”, a replicat un fan al său.

Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”
EVENIMENT
Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”

Mohamed Salah nu are parte de sărbători liniștite. Atacantul lui Liverpool s-a apucat să posteze pe X (fostul Twitter) mai multe poze cu bradul împodobit și iluminat, cu familia lângă pom, însoțite de un mesaj cu ocazia Crăciunului

„Crăciunul este un prilej de reunire a familiei pentru a celebra această zi deosebită. Cu tot acest război brutal din Orientul Mijlociu, mai ales din cauza morții și a distrugerii fâșiei Gaza, anul acesta suntem de Crăciun cu inimile foarte grele și împărtășim durerea familiilor care și-au pierdut persoane dragi. 

Vă rog să nu-i uitați și să nu vă folosiți de suferința lor. Crăciun fericit". Postarea a devenit virală și a strâns, până în prezent, aproape 150.000 de aprecieri și 56.000 de redistribuiri pe net!

„Crăciunul nostru este în aprilie"

Au existat însă și fani cărora nu le-a plăcut, ba chiar s-au revoltat împotriva internaționalului egiptean. Așa cum făcuseră și anul trecut, comentând agresiv și insultător la poza lângă brad a lui Mo, a soției Magi și a fiicelor lor, Makka și Kayan. 

„Te iubesc, deși sunt fan Arsenal, ești un fotbalist excelent și mereu ai fost o sursă de inspirație pentru mine. Dar după acest tweet nu mai joci un rol de model. M-ai dezamăgit și dacă nu ștergi acel mesaj îți voi da unfollow".

„Ești o rușine pentru lumea musulmană". „Este atât de dezgustător, Salah. Tu ești musulman, nu creștin, și Crăciunul nostru este în aprilie. Să-ți fie rușine, frate". 

Acestea sunt câteva dintre mesajele agresive ale celor care l-au criticat. Au fost însă și unele comentarii ce au apreciat-o pe extrema lui Liverpool: „Acest este un mesaj puternic și o reamintire că nu trebuie să-i uităm pe acei civili inocenți aflați în suferință. Cu multă dragoste, Mo”.

Ca musulman, nu ar trebui să-l criticăm pe Mo. Dar toți avem plăcerea să-l judecăm în fiecare an de Crăciun. Cred că nu suntem toți perfecți, dar în orice caz, Palestina liberă 
- @zish1994, un fan musulman

16goluri și opt assisturi a reușit Mohamed Salav în 25 de meciuri disputate pentru Liverpool în acest sezon

Citește și alte știri de fotbal internațional

Câți bani a primit Adrian Mutu ca să plece de la Neftchi: azerii dezvăluie cifrele despărțirii
AZERBAIDJAN
Câți bani a primit Adrian Mutu ca să plece de la Neftchi: azerii dezvăluie cifrele despărțirii
Cum au apărut Gică și Marilena Hagi la cununia lui Ianis: „Ei comandă acum!” + Când va avea loc nunta
EVENIMENT
Cum au apărut Gică și Marilena Hagi la cununia lui Ianis: „Ei comandă acum!” + Când va avea loc nunta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  26 Decembrie 2023, 13:23

Fanii aia care l-au criticat,oare nu știu ca Isus (Isa),a fost inclus și el ca fiind unul din profeții Islamului?!

Mariann_77
Mariann_77  •  26 Decembrie 2023, 10:56

Musulmanii au craciun in aprilie :))

Str82HeIL
Str82HeIL  •  25 Decembrie 2023, 20:42

Pe cine intereseaza parerea unor tam..piti. Adica chiar asa ... mi se rupe fix in 2 de ce cred aia

Vezi toate comentariile (6)
Comentează