INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO + VIDEO Moment incredibil în Mallorca - Barcelona! Un fan a intrat pe teren, deși s-a jucat fără spectatori, pentru a-l vedea de aproape pe Messi! A fost scos în lacrimi de stewarzi

Un suporter al lui Lionel Messi a intrat pe teren în Mallorca - Barcelona // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Un suporter al lui Lionel Messi a intrat pe teren în Mallorca - Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 07:26

Barcelona a învins-o categoric pe Mallorca, 4-0, în primul meci al său de la reluarea La Liga. Un moment antologic s-a petrecut în minutul 53 al partidei, când un fan ce purta tricoul lui Messi a intrat pe teren, deși meciul s-a disputat cu porțile închise!

Barcelona nu a avut milă de Mallorca și își menține prima poziție în La Liga, având 5 puncte avans față de Real Madrid. Într-un meci în care „catalanii” au marcat de patru ori, un moment greu de crezut a atras atenția tuturor: deși partida s-a disputat fără suporteri, un admirator al lui Messi a reușit să se infiltreze pe teren!

Acesta, purtând tricoul Argentinei cu numele lui Messi pe spate, s-a oprit lângă Jordi Alba, cu care a făcut un selfie, apoi s-a îndreptat către Leo, idolul său. Nu a mai avut timp să se pozeze și cu starul argentinian, pentru că stewarzii l-au îndepărtat de pe gazon. Puștiul a început să plângă!

Mallorca - Barcelona 0-4

Barcelona s-a distanțat în fruntea ierarhiei La Liga după victoria clară de pe terenul celor de la Mallorca, 4-0. Lionel Messi a orchestrat o performanță bună a „catalanilor”, oferind 2 pase decisive și marcând ultimul gol al echipei sale. Mallorca nu a avut replică pentru iureșul rivalilor și rămâne, pentru moment, pe a 18-a poziție în clasament.

  • Au marcat: A. Vidal '2, M. Braithwaite '37, J. Alba '79, L. Messi '90+3
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
+12 FOTO

Pentru Barcelona urmează duelul cu Leganes pe teren propriu marți, 16 iunie, în timp ce Mallorca va da piept cu Villarreal, în deplasare, în aceeași zi.

VIDEO. Stadionul Santiago Bernabeu, casa lui Real Madrid, este în curs de modernizare

Citește mai multe știri despre La Liga:

Ansu Fati la Manchester United? Barcelona răspunde interesului din Premier League

Anunț major din partea președintelui La Liga: „În 15 zile vom încerca să aducem fanii la stadion!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valdino
valdino  •  14 Iunie 2020, 10:07

Da, l-am vazut,avea lacrimi de crocodil ! :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează