INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Moment INEXPLICABIL în primul meci de la reluarea Premier League: a trecut linia porții cu mingea în mâna, dar golul n-a fost validat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 20:36 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 21:05

Aston Villa și Sheffield United deschid etapa cu numărul 38 din Premier League. Prima repriză a oferit o fază inexplicabilă.

În minutul 42, portarul Ørjan Nyland a prins mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de la mare distanță. Jenat de un adversar, acesta a trecut linia porții cu balonul în mână, după cum au demonstrat reluările. „Centralul” Mike Riley nu a dictat fault în atac, dar nici nu a validat golul. Ceasul care transmite mesaje de la sistemul „Goal Line Technology” i-a arătat că reușita nu e valabilă. Nici arbitrii din camera VAR nu au intervenit. 

+6 FOTO

Gest superb pe Villa Park

Aston Villa i-a adus un ultim omagiu lui Ron Smith, tatăl antrenorului Dean. Fost om de securitate pe Villa Park, acesta a murit luna trecută, la 79 de ani, răpus de coronavirus. Villa Park e arena care redeschide fotbalul în Premier League, cu meciul dintre echipa locală și Sheffield United. Partida se dispută fără spectatori, dar un scaun a fost ocupat. Acolo a stat vesta de steward a lui Ron Smith, tatăl antrenorului „leilor”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Napoli respiră » Golgheterul all-time și-a prelungit contractul: „Dragoste eternă”

Oficial! Final 8 în Liga Campionilor la Lisabona » Final 8 în Europa League în 4 orașe din Germania!

Playtech: MEGA-BOMBĂ! Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul șocant pentru care el și-ar fi luat bagajele și ar fi plecat


Comentarii (3)
2775682669194551
Gabriel Cosma  •  18 Iunie 2020, 07:49

Pai. In primul rand portarul a fost impins de un coechipier . De aceea nu s-a dat fault in atac. Pentru ca era in aparare cum ar zice domn Mitica. Apoi firma care asigura goal line si-a cerut scuze ca cele 7 camere care asigurau poarta nu au sesizat ca mingea a intrat clar in poarta. Gol a fost clar si se vede mai bine pe reluare decat in poza GSP. In poza este finalul fazei, dupa ce portarul a mai impins de minge sa o lipeasca de bara. Mingea a intrat cel putin 20 cm.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  17 Iunie 2020, 23:33
Postat de dubluv pe 17 Iunie 2020, 22:31

intelege cineva ce vrea sa spuna articolul? Eu inteleg ca mingea nu a intrat in poarta (se vede in poza si spune si articolul ca ceasul care trebuia sa semnaleze ca balonul a trecut linia portii nu s-a activat), arbitrul nu a acordat gol, dar pentru GSP este un Moment Inexplicabil.

se vede clar pe reluarile TV ca e intrata mult in poarta. sincer, nu inteleg de ce se mai tin arbitrii VAR

dubluv
dubluv  •  17 Iunie 2020, 22:31

intelege cineva ce vrea sa spuna articolul? Eu inteleg ca mingea nu a intrat in poarta (se vede in poza si spune si articolul ca ceasul care trebuia sa semnaleze ca balonul a trecut linia portii nu s-a activat), arbitrul nu a acordat gol, dar pentru GSP este un Moment Inexplicabil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează