INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Moment unic în La Liga! Alin Toșca, martorul unui eveniment istoric la meciul pierdut cu Granada

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 12:23

Alin Toșca a fost integralist, însă a avut o evoluție modestă în partida pierdută de echipa sa, Betis Sevilla, pe terenul Granadei, scor 1-4.

Acest meci a consemnat un moment unic pentru La Liga. A fost pentru prima dată când o echipă a avut în primul 11 toți jucătorii de naționalități diferite.

Cum arăta echipa: Ochoa (Mexic), Adrián Ramos (Columbia), Ingason (Islanda), Gastón Silva (Uruguay), Hongla (Camerún), Wakaso (Ghana), Andreas Pereira (Brazlia), Foulquier (Franţa), Uche Agbo (Nigeria) şi Carcela (Maroc)

De asemenea, pe lângă doi spanioli, pe bancă s-au mai aflat un grec (P. Kone - care a și intrat), un francez (Boga), doi portughezi (R. Silva, R. Vezo) și un argentinian (Ponce). Așadar, Granada a avut jucători din 14 țări la meciul cu Betis.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează