INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Moment viral cu Sadio Mane » Starul lui Liverpool, oprit de un polițist în Guineea-Bissau. Motivul face ravagii pe internet

Sadio Mane, 28 de ani, starul lui Liverpool, a fost protagonistul unui moment devenit între timp viral pe rețelele de socializare.
Sadio Mane, 28 de ani, starul lui Liverpool, a fost protagonistul unui moment devenit între timp viral pe rețelele de socializare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 23:23 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 08:38

Sadio Mane, 28 de ani, starul lui Liverpool, este protagonistul unui moment devenit între timp viral pe rețelele de socializare.

Aflat la națională, Mane a fost oprit în apropierea stadionului-fanion din Bissau de către un polițist. Solo, omul de ordine de la stadion, i-a făcut semn cuiva din anturajul echipei naționalei să îl cheme pe Mane, după care i-a arătat acestuia o poză din copilărie, când cei doi erau prieteni și jucau fotbal pe străzile din Senegal.

Cei doi au izbucnit în râs când au văzut imaginile. Mane a rămas vizibil impresionat și i-a promis lui Solo (n.r. - numele polițistului) că-l va invita în Albion la un meci al lui Liverpool, când contextul epidemiologic o va permite.

Senegal s-a impus contra reprezentativei din Guineea Bissau în ambele confruntări, scor 2-0 și 2-1. Echipa lui Sadio Mane - care a marcat în ambele partide - și-a asigurat astfel calificarea la Cupa Africii.

„Thriller” de Serie A » Inter, condusă acasă, 0-2, în minutul 64, de Torino! Cum s-a încheiat partida

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close