INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Momente ilare în amicalul pe care Rusia s-a chinuit să-l obțină » Golovin, șocat de adversari: „Pe internet păreau buni”

Rusia a învins reprezentativa din Cuba, scor 8-0, într-un meci amical disputat la Volgograd. Partida a oferit multe momente hilare, defensiva oaspeților fiind în prim-plan.
Rusia a învins reprezentativa din Cuba, scor 8-0, într-un meci amical disputat la Volgograd. Partida a oferit multe momente hilare, defensiva oaspeților fiind în prim-plan.

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 21:14 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 23:15

Rusia a învins reprezentativa din Cuba, scor 8-0, într-un meci amical disputat la Volgograd. Partida a oferit multe momente ilare, defensiva oaspeților fiind în prim-plan. 

Din cauza războiului provocat de Vladimir Putin în Ucraina, Rusia a fost exclusă de FIFA și UEFA din toate competițiile oficiale. Naționala pregătită de Valeri Karpin găsește cu greu adversari, iar când o face rezultă meciuri cel puțin amuzante. 

Știm alte 3 echipe calificate la EURO 2024 » Scandal MONSTRU în duelul Ucraina - Italia + Moldova a ratat o șansă istorică
EURO 2024
Știm alte 3 echipe calificate la EURO 2024 » Scandal MONSTRU în duelul Ucraina - Italia + Moldova a ratat o șansă istorică

Rusia, victorie cu 8-0 în amicalul contra Cubei

Astăzi, la Volgograd, pe o vreme rece, 5 grade Celsius la ora meciului, a venit naționala din Cuba, una cu fotbaliști obișnuiți să evolueze în cu totul alte condiții. 

Meciul nu a avut istoric. Rușii au marcat de fiecare dată când au forțat. Defensiva cubanezilor s-a făcut de râs în mai multe rânduri pe parcursul părții secunde. 

În minutul 66, un apărător al oaspeților a pornit cu mingea spre propria poartă. I-a pasat portarului Raiko Arozarena, dar degajarea acestui a fost greșită, direct la Aleksandr Sobolev. Chiar dacă șutul n-a fost cel mai inspirat, balonul s-a strecurat lin spre plasă pentru 5-0. 

Cubanezii au schimbat portarul, dar nici Ismel de Jesus Morgado Batista n-a fost mai inspirat. În minutul 78, a încercat să dribleze în propriul careu. S-a încurcat și a rezultat reușita lui Andrey Mostovoy.

Golovin: „Pe internet păreau buni”

Aleksandr Golovin (27 de ani), mijlocașul lui AS Monaco și căpitanul naționalei Rusiei, a comentat desfășurarea partidei: 

Întotdeauna este o bucurie să joc în fața propriilor suporteri. Plec cu multe lucruri pozitive de aici. Ne-am pregătit bine pentru amicalul de astăzi, i-am urmărit în multe clipuri video. Păreau mult mai puternici, mai buni. Mă rezum la asta. Credeam că vor opune rezistență. Au încercat, asta e. Cinste lor. Probabil a fost dificil pentru ei să joace pe o astfel de vreme
- Alexander Golovin, potrivit Sport Express

FINAL. Rusia - Cuba 8-0

  • Au marcat: Oblyakov 22', Golovin 30', Miranchuk 34', Silyanov '55, Sovolev 66', Prutsev '68, Krivtsov 74', Mostovoy 78'

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Proces de milioane » Manchester City, dată în judecată de jucătorul expulzat din lot

Nou record mondial pentru un tricou vândut la licitație » Ce sumă a depășit o barieră care rezista de un secol!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  22 Noiembrie 2023, 11:42
Postat de danglumetu pe 21 Noiembrie 2023, 07:27

''Momente ilare în amicalul pe care Rusia s-a chinuit să-l obțină.'' nimic mai usor de inteles din titlul acestui gsp-ist, categoria ''vai, mama lui''!

Esti incredibil de prost! Ce nu intelegi...?! Ca meciul a avut momente ilare, e una, iar faptul ca a fost un amical pe care l-au obtinut cu greu (din cauza excluderii de catre foruri si refuzului majoritatii tarilor de a juca cu ei), este a doua informatie cuprinsa in titlu. Sa stii ca nu e suficient sa cunosti literele pentru a intelege ce este scris. Exista si o denumire pentru aceasta disfunctionalitate a ta, dar daca o scriu, mi se cenzureaza automat textul din cauza primelor 4 litere... Macar aici ai inteles ce e scris? :)))))

parpalache
parpalache  •  21 Noiembrie 2023, 09:54

Citeam undeva ca la un ...turneu final de campionat Mondial(in perioada kominternista-prin 1954 sau 1958),România a fost eliminata de...Cuba-țara unde basse ball-ul era sportul favorit,iar fotbalul era ...o curiozitate!Se juca sistem eliminatoriu și ca a am facut 3-3 in primul meci- iar la rejucare(pe atunci nu era regula prelungirilor și loviturilor de departajare), am fost intrecuți cu...2-1!

danglumetu
danglumetu  •  21 Noiembrie 2023, 07:27

''Momente ilare în amicalul pe care Rusia s-a chinuit să-l obțină.'' nimic mai usor de inteles din titlul acestui gsp-ist, categoria ''vai, mama lui''!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează