INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Momentul traumatizant care l-a transformat pe Sergio Ramos în cel mai bun executant de penalty-uri. Are 20 consecutive transformate! „Nu știam că-i place să le trimită peste transversală ;)”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:24

Sergio Ramos, 34 de ani, a ajuns la 20 de penalty-uri consecutive transformate în gol. 16 sunt pentru Real Madrid, multe în stil panenka.

Căpitanul madrilenilor n-a mai ratat niciunul la club din 2012, când s-a petrecut un moment caracterizat drept traumatizant.

Atunci avea loc semifinala Ligii Campionilor cu Bayern MunchenPe 9 mai, Ramos a ratat un penalty la loviturile de departajare. A trimis peste poartă, iar Realul a pierdut calificarea în finală. Manuel Neuer nu l-a iertat, ironizându-l: „Nu știam că-i place să le trimită peste transversală” ;).


Ramos ratând cu Bayern

La acel moment, trecuseră 10 ani de la ultima finală a lui Real Madrid, iar situația în Liga Campionilor era departe de a fi ideală. A urmat însă o evoluție incredibilă, atât a căpitanului, cât și a echipei, care a câștigat 4 Ligi în 5 ani.

„N-ai timp să-ți plângi de milă în fotbal. Am simțit mereu susținerea fanilor și pentru asta le sunt recunoscător. Poate mai am cât un meci mai slab, dar mereu dau totul”
Sergio Ramos

O analiză a celor de la Marca arată cât de precis este Ramos:

Scandal uriaș după Bilbao - Real Madrid: „VAR preia fotbalul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează