INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

MONTERREY - AL-HILAL 2-2 (5-4 la pen.) // FOTO Răzvan Lucescu a pierdut finala mică de la Mondialul Cluburilor » Arabii au încasat totuși 2 milioane $ pentru locul 4

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 09:16

Al-Hilal, formația lui Răzvan Lucescu, a pierdut finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor în fața mexicanilor de la Monterrey, după executarea loviturilor de departajare.

În timpul regulamentar a fost 2-2, iar la penalty-uri 5-4 pentru nord-americani. Al-Hilal a încasat 2 milioane de dolari pentru locul 4.

  • Finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Liverpool - Flamengo, se joacă astăzi, de la 19:30, în direct pe TVR 1

Căpitanul Carlos Eduardo a deschis scorul cu capul (37), la prima ocazie a campioanei Asiei. Tot brazilianul a ratat șansa lui 0-2, reluând peste bară. Și Kharbin a șutat la colț, Cárdenas a salvat. 

La fel ca în semifinale, Al Hilal a condus cu 1-0 la pauză și a fost întoarsă în 5 minute. S-a făcut 1-1 pe ieșirea aiurea a portarului Al Muiaouf, gol cu capul González, și 2-1, pe o contră finalizată de Meza, imediat după ce Răzvan mutase cu Gomis. Francezul a restabilit echilibrul, din plonjon cu capul. Și puțin a lipsit ca Giovinco să înscrie pentru 2-3, Cárdenas a scos de sub transversală. Gomis a dat-o în bară, chiar la ultima fază, și s-a trecut la penaltyuri, unde mexicanii s-au impus

Cárdenas, portarul de rezervă, a respins două lovituri de departajare și l-a marcat pe cel decisiv.

+2 FOTO

Ovidiu Hațegan a condus fără greșeli meciul, al doilea în competiție, și a dat corect trei cartonașe galbene, la fel cum au fost și semnalizările asistenților Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

MONTERREY - AL-HILAL 2-2

Loviturile de departajare

Al Hilal

  • Gomis - GOL
  • Giovinco - GOL
  • C. Eduardo - RATARE
  • Jang - GOL
  • Kanno - RATARE

Monterrey

  • J. Gonzalez - GOL
  • Medina - GOL
  • Funes Mori - GOL
  • Vasquez - RATARE
  • Cardenas - GOL

Urmează loviturile de la 11 metri!

min. 90: Au fost arătate 4 minute de prelungire. În caz de egalitate se va trece direct la loviturile de departajare. Gomis a lovit bara la ultima fază a partidei.

min, 66, GOL AI-HILAL, 2-2: Gomis, intrat pe teren în minutul 63, a reluat cu capul dintr-un marcaj visător al mexicanilor.

min. 60, GOL MONTERREY, 2-1: Zaldivar îl găsește liber pe Mesa la 8 metri de poartă. Mijlocașul argentinian nu are nicio problemă în a-l învinge pe Al Muaiouf.

min. 55, GOL MONTERREY, 1-1: Jonathan Urreta a recentrat perfect în interiorul careului, iar Arturo Gonzalez a trimis cu capul în poarta goală. 

S-a terminat prima repriză!

min. 37, GOL AL-HILAL, 0-1: Carlos Eduardo deschide scorul cu o lovitură de cap pentru formația lui Răzvan Lucescu!

min. 14: Arturo Gonzalez irosește prima ocazie a meciului. Jucătorul mexicanilor a șutat direct în goalkeeperul Al Muaiouf, dintr-o poziție favorabilă

min. 10: Pericol în careul lui Monterrey » Mingea a ajuns la Kharbin, în 6 metri, care nu a reușit însă să preia corect mingea

min. 6: Giovinco șutează slab de la distanță, mult pe lângă poarta lui Cardenas 

min. 3: Gutierrez centrează în fața porții, dar balonul trimis de el este oprit de Jang

min. 1: A început meciul!

Monterrey (4-2-3-1): Cardenas - Gutierrez, Vasquez, Basanta, Layun - Arturo Gonzalez, Jonathan Gonzalez - Urreta, Mezza, Mejia - Caviedes
Antrenor: Ricardo Mohamed

Al-Hilal (4-2-3-1): Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Eduardo, Cuellar - Otayf, Giovinco, Al Dawsari - Kharbin
Antrenor: Răzvan Lucescu

Al-Hilal a piedut în semifinale cu Flamengo, scor 1-3, în vreme ce Monterrey a cedat la limită în penultimul act de la Doha în fața campioanei Europei în exercițiu, Liverpool (1-2). 

Ambele formații luptă pentru un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari. Chiar și în cazul unei înfrângeri, pierzătoarea va pleca acasă cu 2.000.000 $.

PREMIILE DE LA CM AL CLUBURILOR

  • Locul 1 - 5 milioane $
  • Locul 2 - 4 milioane $
  • Locul 3 - 2,5 milioane $
  • Locul 4 - 2 milioane $

  VEZI ȘI:

Luis Figo a fost întrebat dacă a întreținut relații intime cu Pep Guardiola » Ce răspuns a dat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  21 Decembrie 2019, 23:56

Asadar, s-au lamurit lucrurile pentru linistea tuturor !! Fotbalul arab este net inferior fotbalului care se joaca in Europa si America de Sud !! Sa aperam ca si Lucescu jr. a inteles acesta stare de fapt, ca sa nu mai faca declaratii aberante !!

sasesase
sasesase  •  21 Decembrie 2019, 21:29
Postat de Gabriel Topai pe 21 Decembrie 2019, 21:28

Al-Hilal nu este chiar atat de slaba pe cat ar putea crede multi. Incepe sa se vada ceva maturitate in joc si un altfel de fotbal ptr. sauditi. Nu au jucat rau la acest turneu.

Ii bătea și voluntari pe al hilal astis

sasesase
sasesase  •  21 Decembrie 2019, 21:28
Postat de Daniel Irimescu pe 21 Decembrie 2019, 20:45

Taica sau a fost un zeu in romanika nu in occident la marile cluburi Nu la chemat nimeni sa antreneze acolo !

Parca a fost prin Italia la Brescia și reggiana. A carat ceva români dupe el pe acolo dar to a retrogradat: Hagi, mateut sau Lupu. La inter a fost vai mama lui. A strălucit Intr un campionat fara miză, în Ucraina și în Turcia un pic pe la bediktas.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează