INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PERFORMANŢĂ

Montpellier şi Boulogne au promovat în Ligue 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Montpellier şi Boulogne Sur-Mere sunt ultimele două echipe care au obţinut promovarea pe prima scenă a fotbalului francez, după ce au învins, vineri seară, pe Strasbourg, scor 2-1, respectiv Amiens, scor 4-0, în ultima etapă din Ligue 2, informează L'Equipe.

În urma acestor rezultate, formaţia pregătită de Rolland Courbis a terminat sezonul pe poziţia secundă, în timp ce fosta echipă a lui Franck Ribery s-a clasat pe locul 3, ultimul care asigură promovarea în Ligue 1.

Lens, câşigătoarea campionatului în Ligue 2, este cea de-a treia grupare care va evolua în ediţia viitoare a primei divizii din Franţa.

Altfel, formaţia la care în acest retur a evoluat sub formă de împrumut şi Claudiu Keşeru, FC Tours, a terminat sezonul pe locul 6.

Cu o etapă înainte de finele stagiunii în Ligue 1, Le Havre este deja retrogradată, iar Saint-Etienne, Nantes şi Caen se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

NewsIn

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (4)
ronaldo666
ronaldo666  •  30 Mai 2009, 14:35

imi pare raw de keseru k va retrograda nantes iar el va juca iar in ligue 2 poate va fi transferat la vara la o echipa din ligue 1

 •  30 Mai 2009, 14:26

ce meci teribil va fi la Caen... cred totusi intr-un 0-0

marian_u
marian_u  •  30 Mai 2009, 14:10

Caen- Bordeaux! retrogradare sau titlu? va fi interesant

Vezi toate comentariile (4)
Comentează