INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Moral de bavarez » Grav accidentat, Badstuber face haz de necaz: cum și-a ”îmbunătățit” infografia accidentărilor

Infografia +1   FOTO
Infografia "îmbunătățită" de Badstuber...

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 00:00

Badstuber, grav accidentat, are un psihic de fier și un umor incredibil.

Din octombrie 2012, Holger Badstuber a stat mai mult prin clinici decât pe gazon. Victimă a tot felul de rupturi: musculare, de tendon sau ale ligamentelor încrucișate.

Leziuni "grele", ce implică luni la rând de recuperare. Sâmbătă, soarta i-a mai dat o lovitură: fractură de gleznă. Operație, 3 luni de pauză, sezon încheiat. Badstuber terminat? Nici vorbă.

Fundașul lui Bayern, 26 de ani, a spulberat prompt orice îndoială pe contul său de Twitter: "O dată luptător, mereu un luptător. Acum mai mult ca niciodată! Voi reveni!". Apoi a preluat din cotidianul Sueddeutsche Zeitung o infografie cu toate accidentările sale pentru a o "îmbunătăți". Cum?

Acolo unde scria "Die Verletzungen des Holger Badstuber", el a tăiat cu roșu "Verletzungen" (accidentările) și a înlocuit cu "Staerke", adică "Putere". Apoi a tras o linie roșie către capul său și a scris "Topfit". Pe românește, "în formă".

1.000 de zilea fost indisponibil Badstuber din octombrie 2012, ratând 191 de meciuri. Acum va sta 195 de zile și va pierde 17 meciuri 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close