INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Moş Gerilă Abramovici » Villas-Boas primeşte 180 de milioane euro pentru transferuri :O

Cavani şi Hamsik sunt principalele ţinte pentru Chelsea
Cavani şi Hamsik sunt principalele ţinte pentru Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 12:21

Chelsea nu a mai învins de două etape, cele două rivale din Manchester au luat un avans considerabil, astfel că patronul rus al echipei de pe Stamford Bridge, Roman Abramovici, are pregătit un cadou special pentru antrenorul Andre Villas-Boas

Conform The Sun, miliardarul este dispus să investească suma de 150 de milioane lire de sterline (aproximativ 180 de milioane euro) pe transferul unor jucători care să aducă un plus considerabil lotului avut la dispoziţie de tehnicianul portughez.

Tabloidul britanic indică şi cele mai probabile mutări pe care Chelsea le va realiza în această iarnă. Surprinzător sau nu, doi dintre fotbaliştii doriţi la Londra joacă la viitoarea adversară a "albaştrilor" din UEFA Champions League, Napoli.

La cumpărături în Italia
Cavani (cotat la 50 de milioane de lire sterline) şi Hamsik (30) sunt şi cei mai costisitori, dar un eventual transfer ar slăbi considerabil adversara din şaisprezecimile competiţiei europene. Slovacul a declarat, după tragerea la sorţi, că "viitoarea noastră adversară este o echipă puternică, un mare club al Europei."

Tot din Italia ar putea veni şi Milos Krasic, fotbalistul sîrb de la Juventus fiind dorit şi de Manchester United. Pentru mijlocaşul dreapta, fosta trupă a lui Dan Petrescu pare dispusă să cheltuie 20 de milioane de lire sterline.

Prima certitudine este, însă, un jucător mult mai ieftin: fundaşul central Gary Cahill (Bolton Wanderers), care costă "doar" 7 milioane de lire sterline. În ianuarie, va avea drept de joc şi brazilianul Piazon (Sao Paulo), cumpărat pe 5 milioane.

140 de milioane de lire sterline a cheltuit Chelsea pe transferuri în anul 2011. Au fost aduşi 8 jucători (Torres, David Luiz, Courtois, Mata, Lukaku, Ulises Davila, Raul Meireles, Piazon)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
blaustein
blaustein  •  27 Decembrie 2011, 12:42

Hamsik ar fi foarte util, pentru ca in afara de Lampard echipa nu are mijlocasi creativi, Essien,Mikel,Meireles,Romeu,Ramires nu sunt jucatori care sa faca diferenta. In atac, doar Mata si pentru moment Sturridge ce mai misca iar Torres pare sa joace mai bine. Cu lotul asta nu poate concura cu echipele din Manchester, Barca, Real, Bayern, Milan. Ce sa faci cu Krasic de la Juventus ? aia nu mai stiu cum sa scape de el, e mai slab decat Joe Cole sau Benayun. Are nevoie de fundas dreapta, mijlocas creativ langa Lampard, aripi si varf.

sorinache
sorinache  •  26 Decembrie 2011, 17:05

Bai, baietas! Se spune mos Craciun, comunistule!

alex7786
alex7786  •  26 Decembrie 2011, 16:15

Mos "Gerila"?!? Cati ani are autorul? 80 cumva?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează