INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO „Moștenitorul” » Performanța fiului lui Lionel Messi, Mateo, i-a convins pe fani: „Viitorul Balon de Aur”

Lionel Messi +9   FOTO
Lionel Messi

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 14:22 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 15:53

Mateo (9 ani), fiul lui Lionel Messi (36 de ani), i-a încântat pe fani cu prestația de la echipa de juniori a lui Inter Miami, clubul pentru care evoluează tatăl său.

Mateo este fiul mijlociu al cuplului format din Lionel Messi și Antonela Roccuzzo. Ceilalți doi copii ai starului argentinian sunt Thiago (10 ani) și Ciro (5 ani).

Dan Șucu, mesaj clar în privința lui Damjan Djokovic: „Nu facem planul de achiziții în funcție de declarațiile lui Becali sau ale locotenenților săi”
RAPID
Dan Șucu, mesaj clar în privința lui Damjan Djokovic: „Nu facem planul de achiziții în funcție de declarațiile lui Becali sau ale locotenenților săi”

VIDEO. Performanța lui Mateo Messi, lăudată de fani: „Moștenitorul, viitorul Balon de Aur”

La un meci al echipei de Copii și Juniori ai lui Inter Miami, Mateo Messi a avut o performanță demnă de numele pe care-l poartă. Fiul lui Lionel Messi a marcat un hat-trick și a reușit multe driblinguri senzaționale.

Presa spaniolă l-a numit „Moștenitorul” pe Mateo, după prestația spectaculoasă: „Mateo Messi a reușit un hat-trick pentru Inter Miami, iar performanța sa a devenit imediat virală”.

Fanii au rămas impresionați de Mateo Messi:

  • „Dumnezeule, copilul e chiar bun!”
  • „Viitorul Balon de Aur”
  • „I-a trimis pe toți la somn”
  • „Lionel Messi are de ce să fie mândru”
  • „Messi ne-a lăsat o moștenire”

Lionel Messi: „Să te bucuri de fotbal și să continui să faci asta mereu”

Lionel Messi (36 de ani) este protagonistul noului serial Netflix, „Captains of the World”. Lionel Messi joacă rolul unui puști de 16 ani, aflat la început de drum în cariera fotbalistică.

Cu o vastă experiență și o carieră colosală în spate, cu 44 de trofee, care includ 10 titluri La Liga, două Ligi ale Campionilor și 8 Baloane de Aur, Messi a fost întrebat ce sfat i-ar da acum eului său adolescent, cu 20 de ani mai tânăr. Starul argentinian a zâmbit și a răspuns:

„Același lucru care mi s-a spus atunci, să te bucuri de fotbal și să continui să faci asta mereu. Asta contează cel mai mult și restul va veni de la sine. Dumnezeu știe ce face și de ce o face”, a spus Lionel Messi, potrivit Mirror.

„Am văzut trofeul strălucind, mă striga. Este foarte greu să explic ce am simțit în acel moment. Toată lumea era foarte entuziasmată, se adunase multă energie”, a adăugat Lionel Messi, despre trăirile dinaintea finalei cu Franța de la Campionatul Mondial din 2022.

+5 FOTO

Vezi și alte știri:

Probleme la CFR Cluj! Jucătorii lui Mandorlini, în vacanță cu restanțe salariale
CFR CLUJ
Probleme la CFR Cluj! Jucătorii lui Mandorlini, în vacanță cu restanțe salariale
Se anunță transferul anului! Kylian Mbappe și-a găsit casă la Madrid!
MERCATO
Se anunță transferul anului! Kylian Mbappe și-a găsit casă la Madrid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează