INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Motivul din spatele look-ului surprinzător afișat de Firmino la antrenamentul lui Liverpool

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 13:53

Roberto Firmino a afișat joi dimineață un look nou la antrenamentul lui Liverpool. Medicii i-au recomandat să-și protejeze ochiul afectat de atacul lui Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham.

"Piratul" zâmbește iar. Atacantul de 26 de ani a trecut peste problemele medicale produse de agresiunea lui Vertonghen din meciul cu Tottenham, 2-1 pentru "cormorani", și și-a schimbat și look-ul. Brazilianul Roberto Firmino și-a surprins colegii de la Liverpool cu ochelarii mai puțin obișnuiți pe care trebuie să-i poarte pentru a-și proteja ochiul stâng în care belgianul și-a înfipt degetul. Acum, cu ochelarii negri, nu se va mai feri de adversari și de contactele aeriene cu mingea.

Și-a ironizat agresorul

Atacantul brazilian a marcat marți, în prelungiri, golul decisiv al succesului cu PSG, 3-2, în debutul grupelor Ligii. Elevul lui Jurgen Klopp a sărbătorit momentul printr-un gest ironic la adresa lui Vertonghen, acoperindu-și cu o mână zona vătămată.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează