INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Motivul emoționant pentru care Buffon s-a întors la naționala Italiei: "A fost un om special"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 19:22

Gianluigi Buffon a acceptat convocarea venită pentru partidele amicale pe care Italia le va disputa împotriva Angliei și Argentinei.

Legendarul portar italian și-a motivat decizia de a fi prezent la Coverciano alături de națională într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport.

"Întotdeauna a fost o plăcere să îmbrac tricoul echipei naționale. Sunt aici pentru că sunt o persoană coerentă, căreia îi place să își respecte promisiunile. În plus, declarațiile lui Di Biagio m-au emoționat. Nu sunt aici să le iau locul celor tineri.

Un motiv special pentru care am răspuns afirmativ convocării este și tragedia lui Davide Astori. A fost un om special și știu că asta ar fi făcut și el", a declarat Buffon.

Italia va disputa două amicale împotriva Argentinei, pe 23 martie, și împotriva Angliei, pe 27 martie.

Italia a ratat calificarea la CM 2018, după ce a fost eliminată la baraj de Suedia. Imediat după meci, Buffon își anunțase, cu lacrimi în ochi, retragerea de la națională. 

175 de selecțiiare Buffon la naționala Italiei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează