INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Motivul pentru care Higuain a părăsit în Italia, deși era în carantină! S-a dus în Argentina să-și vadă mama bolnavă

Gonzalo Higuain // Sursa: Getty
Gonzalo Higuain // Sursa: Getty

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 11:18

Gonzalo Higuain (32 de ani), atacantul argentinian al lui Juventus Torino, a părăsit Italia, chiar dacă se afla în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. Higuain a plecat pentru a-și vizita mama grav bolnavă, aflată în Argentina.

Cotidianul italian La Repubblica a scris că Gonzalo Higuain a părăsit Italia cu un avion privat de teama coronavirusului, deși fusese oprit inițial de poliție, pentru că ar fi trebuit să rămână la izolare după ce doi coechipieri, Daniele Rugani (25 de ani) și Blaise Matuidi (32 de ani) au fost depistați cu COVID-19. Cotidianul argentinian Olé susține însă că a avut permisiunea lui Juventus, considerându-se că este un caz de forță majoră: mama sa este foarte bolnavă. Atacantul bianconero a ajuns în cele din urmă acasă, după două escale, în Franța și Spania.

Higuain și alți jucători de la Juventus au părăsit Italia

Potrivit Gazzettei dello Sport, în afara lui și a lui Cristiano Ronaldo (aflat în Portugalia), alți doi jucători străini au plecat din Peninsulă: Sami Khedira (32 de ani) și Miralem Pjanici (29 de ani).

Citește și alte știri despre Juventus:

Juventus ia măsuri speciale de protecție pentru a-l proteja pe Maurizio Sarri de Coronavirus: e fumător înrăit și are antecedente medicale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  20 Martie 2020, 13:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te rog mai posteaza o data, dar fara stelute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează