INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho îi cere pe Navas şi Di Maria

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Deşi încă nu a semnat contractul pe 4 sezoane cu Real Madrid, Jose Mourinho continuă să-şi prezinte solicitările pentru construirea noului lot.

 

Ultimele două cerinţe privesc întărirea liniei mediene pe flancuri. Două sînt preferinţele sale. Pe dreapta îl vrea pe spaniolul Jesus Navas, de la FC Sevilla, iar pe stînga îl cere pe argentinianul Angel Di Maria, excelent în tricoul Benficăi. Ambii jucători vor fi prezenţi la CM 2010, iar amîndoi au o clauză de reziliere a contractului similară: 40 de milioane de euro.

 

Misiunea de a-l aduce pe Navas pare mai uşoară, mai ales că jucătorul a zis de multe ori că doreşte să ajungă în "Bernabeu". Achiziţionarea lui Di Maria pare îngreunată de interesul altor echipe, precum Manchester United şi Chelsea.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (5)
 •  25 Mai 2010, 20:41

in "El Pais" spuneau azi ca Di Maria iese din calcule din cauza pretului ridicat (30 mil,spuneau ei).Navas oricum era in agenda Realului chiar si fara Mou.Jucatorul e si el interesat,dar nu stiu ce clauza are.(nu dau multa atentie sumelor publicate mai sus,ca si Villa era cotat diferit de ce publica El Mundo Deportivo!!).Primii pe lista sunt De Rossi si Maicon.Sunt si multe speculatii.asteptam sa vedem cine semneaza.Deocamdata n-a semnat nici Mourinho!

 •  25 Mai 2010, 13:22

CU Navas si Di Maria echipa e completa de la mijloc in sus. Mai e nevoie de un fundas central si unul stanga si gata. Thiago Silva-Taiwo

 •  25 Mai 2010, 12:57

Oliver e clar k nu ai nici o treaba cu fotbalul. In caz k nu stiai cluburile iau un mare procentaj din drepturile de publicitate ale jucatorilor. Uita-te la jucatorii lui Real Madrid si imagineaza-ti sumele care se vehiculeaza din publicitate. Cum crezi tu ca Real nu a avut de unde sa scoata bani sezonul asta ? :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează