INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Mourinho: "A fost frustant că n-am antrenat naţionala Portugaliei". Vezi de ce The Special One nu a avut un an perfect!

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2010 00:00

A cîştigat tripla cu Inter şi a obţinut un contract la Real Madrid. Chiar şi aşa, pentru Jose Mourinho nu a fost un an perfect.

 

Jose Mourinho a fost refuzat de clubul său pentru a pregăti naţionala ţării sale în meciurile cu Danemarca şi Islanda. "A fost frustrant să nu pot să îmi ajut ţara", a spus Mou într-un interviu acordat unui ziar din Portugalia, Record.

Acesta a vorbit şi despre contractul pe care îl are cu Real Madrid şi spune că îşi doreşte să rămînă la clubul madrilen patru ani. "Chiar dacă nu voi cîştiga trofee, eu aş rămîne toate viaţa la Real. Nu vreau să plec de aici".

Mourinho a spus că înfrîngerea de la Nou Camp, contra Barcelonei, 0-5, a făcut ca acest an să nu fie perfect pentru el. "Este singurul lucru care mi-a stricat acest an. Ar fi fost perfect fără acel eşec", a încheiat The Special One.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează