INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho a răspuns la întrebarea: cînd pleacă Messi de la Barça?

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2015 11:19

Jose Mourinho crede că doar 3 cluburi din lume sînt suficient de puternice pentru a putea refuza oferte pentru jucătorii importanți.

Într-o conferință de presă, The Special One a fost întrebat despre jucătorii pe care i-ar transfera. "Sînt fotbaliști foarte interesanți pe piață, dar cred că starurile nu mai sînt atrase de Premier League.

Trebuie să profiți de ocazii. Dacă ești norocos, îl iei pe Alexis Sanchez cum a făcut Arsenal. Nu juca în mod constant la Barcelona, așa că Arsenal s-a mobilizat și au făcut un transfer foarte bun. La fel cum am făcut noi cu Fabregas. Trebuie să prinzi momentul în care jucătorii vor să plece și sînt dispuși să forțeze plecarea.

Există o echipă din Anglia interesată să-l transfere pe Thomas Muller? Binențeles! Poate un club din Anglia să-l aducă pe Muller? Nu cred.

Îl vrea vreo echipă pe Messi? Îl poate aduce? Nu cred. Sînt cluburi imense, cu istorie, puternice din punct de vedere economic, stabile, cu venituri incredibile. Cluburile astea vînd doar cînd vor să vîndă. Cînd un fotbalist pleacă de la Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen este pentru că acel club a vrut să-l vîndă. Asta cred. Cînd va pleca Messi de la Barça? Cînd o să-și încheie cariera"

Ce ne rămîne nouă de făcut? Ori aducem jucători tineri, talentați, înainte să semneze cu una dintre aceste trei echipe, ori să profităm de situații în care jucătorii foarte buni sînt frustrați că nu joacă suficient, cum a fost în cazul lui Aguero, Hazard, Alexis Sanchez sau Fabregas", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez și-a prelungit contractul cu Chelsea pe încă 4 ani. Mai multe detalii, aici!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 August 2015, 20:03
Postat de tzusti_reloaded pe 08 August 2015, 19:25

IA ZI TU HOMBRE STARURILE ECHIPELOR ENGLEZESTI CARE AU LUAT CH LEGUE IN ULTIMELE 2 DECENII.. ANTRENORI SAU JUCATORI..OFCOURSE:):)

Gerrard, Lampard, Terry, Beckham, Giggs... Alex Ferguson (antrenor britanic!) a luat cl cu un lot majoritar britanic si daca nu ma insel fara nici macar un jucator latin .In ultimii 20 de ani au castigat CL vreo trei echipe din PL, iar de la inceputurile competitiei nu cred sa existe tara care sa se apropie ca numar de echipe care au castigat ***UCL. Spre surprinderea ta o sa vezi ca nici Germania nu e tara latina si a dat si ea cativa jucatori de mare valoare si a mai castigat si ea ici colo cate un trofeu european si nu doar cu o singura echipa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 August 2015, 19:53
Postat de tzusti_reloaded pe 08 August 2015, 13:17

LE A TRAS O MOU LA ENGLEZI..PRACTIC I A FACUT DE CACAO..PUTETI BAGA MILIARDE SI TOT DEGEABA PT CA...... MARILE STARURI VOR FI INTOTDEAUNA LATINI SI VOR TROFEE GEN CHAMPIONS LEAGUE NU *** DE PREMIER SI CUPE FARA NUMAR ENGLEZE...FOTBALUL ENGLEZ FARA JUCATORII SI ANTRENORII LATINI E CA MANCAREA FARA SARE

Vor liga 1, acuma inteleg de ce romanii nu joaca in anglia, ei fiind latini vor fotbal adevarat. Tin sa te anunt ca echipele din anglia au donimat Europa un deceniu si ceva pana in momentul cand au fost suspendate din cupele europene! P.S. si culmea e ca fara jucatori sau antrenori latini.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  08 August 2015, 19:25
Postat de spion_kop pe 08 August 2015, 15:03

tzusti si tu cu o aberatie mai mare ca tine, vorbesti ca sa te afli in treaba ***

IA ZI TU HOMBRE STARURILE ECHIPELOR ENGLEZESTI CARE AU LUAT CH LEGUE IN ULTIMELE 2 DECENII.. ANTRENORI SAU JUCATORI..OFCOURSE:):)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează