INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho apelează la fani pentru a-l convinge pe Ibrahimovici să rămână la United: ”Dormiți la ușa lui Zlatan”

Ibra, după finala cu Southampton:
Ibra, după finala cu Southampton: "Am câștigat deja două trofee la United. Cât Arsenal în ultimii zece ani"

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Mourinho i-a îndemnat pe fanii lui Man. United să facă orice pentru ca Ibrahimovici, 35 de ani, să rămână și sezonul viitor.

Cu "dubla" din finala contra lui Southampton (3-2), Zlatan Ibrahimovici i-a adus lui Man. United și Cupa Ligii Angliei, după Supercupa câștigată vara trecută.

Clubul i-a făcut deja o ofertă de prelungire a contractului pe un an scadent la finele sezonului, numai că atacantul suedez șovăie. Motiv pentru managerul Jose Mourinho să apeleze la fani.

"Ne dorim cu toții și sperăm că el va rămâne și stagiunea viitoare. Dar eu n-am implorat niciun jucător să semneze pentru mine. Suporterii, în schimb, ar putea merge la el acasă. Ar putea dormi la ușa lui", a sugerat tehnicianul portughez.

Și chiar merită. În nici un sezon, de când e la United, Zlatan a înscris 26 de goluri în toate competițiile (38 de meciuri).

3goluri a dat Ibra în cele două finale jucate cu United. Unul în Supercupa cu Leicester (2-1), două cu Southampton, în Cupa Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 10:29

*** acest cuplu Mourinho&Ibra. Sunt spumosi in replici si-n viata fotbalistica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close