INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho, atac nemilos la soția lui Rafa Benitez: "Să nu mai vorbească despre mine, să aibă grijă ce mănîncă soțul ei!"

Rafael Benitez, foto: reuters
Rafael Benitez, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 10:18

Rafa Benitez a antrenat 3 foste echipe de-ale lui Jose Mourinho: pe Inter, Chelsea și acum pe Real Madrid. Soția antrenorului spaniol, Montserrat Seara, l-a înțepat pe portughezul de la Chelsea într-un interviu pentru un cotidian spaniol.

"Real e a treia dintre echipele antrenate de Jose pe care Rafa a preluat-o. Trebuie să reparăm după el!", a spus soția lui Benitez.

Replica portughezului nu a întîrziat: "Cred că doamna este puțin confuză, cu tot respectul. Nu rîd de ce spune ea pentru că soțul ei l-a înlocuit la Chelsea pe Roberto Di Mateo și a preluat-o pe Real Madrid de la Carlo Ancelotti. Singurul club la care soțul ei m-a înlocuit a fost Inter Milano, acolo unde în 6 luni a distrus cea mai bună echipă din Europa!

Iar ea nu ar trebui să vorbească despre mine, ar trebui să își ocupe timpul și să aibă grijă mai mare de dieta soțului ei!".

De-a lungul anilor, Jose Mourinho a avut mai multe intervenții împotriva lui Rafa Benitez, cu care a dezvoltat o rivalitate de cînd o antrena pe Chelsea în primul mandat, iar spaniolul era la cîrma lui Liverpool.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
victor_l
victor_l  •  29 Iulie 2015, 15:39

Mie mi se pare a fi un contraatac , caci atacul apartine dnei Montserrat Seara. Si nu pare "nemilos", ci destul de elegant. Bine ca nu i-a spus "la cratita, doamna!"

1456245071352934
Maria Augusta  •  29 Iulie 2015, 14:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin_teodor
florin_teodor  •  29 Iulie 2015, 12:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează