INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICĂ

Mourinho, criticat dur: ”Nu ştie ce înseamnă respectul şi ruşinea” :X

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 09 mai 2013 20:22

Andres Iniesta l-a apărat pe colegul săul de la naţională, Iker Casillas,  în conflicul cu Jose Mourinho. Tehnicianul portughez nu a rămas dator cu şi i-a transmis mijlocaşului Barcelonei că mai bine s-ar preocupa de faptul că fără Messi jocul lui şi al echipei nu este la acelaşi nivel.

Jose Antonio Iniesta, tatăl jucătorului de la Barcelona, l-a criticat dur pe Mourinho la Radio Marca: ”El nu ştie ce e respectul şi ruşinea. Iniesta nu l-a menţionat pe Mourinho, a vorbit de Iker pentru că are o legătura de prietenie cu el şi de fapt a spus un adevăr”.

Jose Antonio Iniesta a vorbit şi despre polemica în care este implicat Casillas. ”Oricine ar juca, trebuie să existe respect pentru coechipieri. Nu e normal să faci ce se face acum cu o persoană de calitatea umană a lui Iker, care este o legendă pentru fotbalul spaniol şi pentru Real. Dacă se întîmpla acest lucru în Germania sau Anglia, Mourinho era plecat de acolo de mult timp”, a declarat tatăl lui Iniesta la Radio Marca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
klau22
klau22  •  10 Mai 2013, 20:59
Postat de c7eric pe 09 Mai 2013, 22:16

Tataica asta omite un lucru, in Germania sau Anglia jucatorii cat or fi de vedete nu submineaza pozitia antrenorului, indiferent cat de antipatic este el. Eu cred ca si jucatorii Realului se cred mult mai valorosi decat sunt ei de fapt cu drepturi exagerate, niste alintati, pupati in fund de ziarul ala din Madrid, Perez sau fani. La inceputul sezonului cand a iesit din lupta pentru titlu, Real lua cu un gol mai mult decat marca, din cauza lui Mou sau al trioului Iker, Ramos, Pepe? Pacat de Otzil si Xabi Alonso, 2 jucatori care imi plac, ca sufera si ei din cauza atmosferei.

imi place ca esti obiectiv din pacate MOU si-a pus in cap vestiarul de fite al lui Real si de aici si rezultatele ....dupa parerea mea REALUL putea trece lejer de Borusia ,dar asta in conditii normale nu cu jucatori ce joaca impotriva-ti.

klau22
klau22  •  10 Mai 2013, 20:44
Postat de vasile_89 pe 10 Mai 2013, 00:48

Muuu ii un imbecil ,a luat una cu Porto pe un fond de criza a fotbalului mare si a doua cu Inter intr-o finala groteasca nici cartu nu facea asa ceva . MUU sau MOOO ii un nimeni si va ramane asa nimeni nu tine minte autobazele lui indiferent cate sclipiciuri va castiga vreodata ,desi mai are mult pana sa ea jumate din cate trofee are IKer .

Vasi tata du-te tata si te ascunde ca esti VARZA.............inainte sa vb de Inter spalate pe dinti si revezi finala din 2010 INTER-BAYERN..........ps, o finala de genul nu se castiga cu 2 goluri la 0 cu un joc defensiv

klau22
klau22  •  10 Mai 2013, 20:25
Postat de plischi pe 10 Mai 2013, 07:14

genul acesta de antrenor care obtine rezultate datorita faptului ca i se aduc cei mai scumpi fotbalisti de pe glob pentru a-i pregati pe mine nu ma impresioneaza. privitzi-l pe antrenorul bavarezilor: pana sa i se aduca "strainezii" de pretutindeni, bayern nu sufla in fata borussiei. acum a devenit "cea mai cea". idem barcelona: nimeni nu va sti cat din succese i s-au datorat celui care din vara va deveni bavarez si cat a depins de stangul cel mic si iute. as aprecia un antrenor care ia o trupa, nu schimba nimic dpdvedere al efectivului, dar obtine un rezultat mult superior fatza de trecut, schimband jocul trupei la un nivel superior. asta este valoare adevarata de antren

prietene.........cu tot respectul tin sa te contrazic .....sunt 3-4 ani de cand Bayern joaca un fotbal de calitate din 2010 doua finale de champions jucate plus o optime de finala cu aceiasi jucatori( care sunt si in momentul de fata exceptie portarul si 1-2 jucatori) si Van gaal antrenor asa ca unde e calitate .....totul se simplifica

Vezi toate comentariile (44)
Comentează