INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - CHELSEA 2-1

Mourinho e dezolat: "În decembrie, tragem linie". Mai are o singură dorință: "Sper să se întîmple săptămîna viitoare"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 09:31

O nouă înfrîngere pentru Chelsea, 1-2 pe terenul lui West Ham, și norii negri s-au întors deasupra băncii lui Mourinho (VIDEO AICI CU GOLURILE). Portughezul mută din nou termenul revenirii: "Judecați-ne după locul pe care o să-l avem în decembrie".

Eliminat la pauză, atunci cînd s-a răstit la arbitrul partidei, Mourinho a urmărit din tribune înfrîngerea cu West Ham. A fost un meci cu puține sclipiri pentru "albaștri", care au înscris prin Gary Cahill, dar s-au văzut învinși la reușita lui Andy Caroll.

Chelsea e pe locul 15, aproape de zona retrogradării, iar Mourinho a refuzat inițial să discute cu presa. Ulterior, portughezul a revenit cu cîteva declarații:

"La jumătatea campionatului, la sfîrșitul lui decembrie, o să vedem mai bine cum stăm. Toată lumea va fi jucat 19 meciuri. Atunci o să vedem exact cu stau lucrurile, dar fiecare moment contează. Uitați-vă la West Ham, care a ajuns unde a ajuns (locul 3 înainte de United-City n.r.) prin muncă. Mi-ar plăcea ca echipa mea să cîștige meciul următor. Nu vreau să vorbesc despre clasament. Următorul meu obiectiv este să cîștig etapa viitoare (cu Liverpool n.r.)".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Octombrie 2015, 19:04

...CHIAR NU CONTEAZA LOCUL IN CLASAMENT ...OMUL STIE SA ANTRENEZE...

iobag
iobag  •  25 Octombrie 2015, 12:54
Postat de ortega pe 25 Octombrie 2015, 10:28

Ce buget are Porto ?

Te arunci in ape tulburi patrocle. Uite'te cam ce reprezenta porto in fotbal la ora respectiva. Ca o comparatie , cel mai mare antrenor roman din toate timpurile si universurile IL nnuce are buget mult mai mare la sahtior

radu978
radu978  •  25 Octombrie 2015, 12:20
Postat de ortega pe 25 Octombrie 2015, 10:28

Ce buget are Porto ?

Cand a luat el liga cu Porto, nu cred ca avea buget prea mare. Asta daca ne raportam la fortele din Europa, nu la ce e pe la noi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează