INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - CHELSEA 2-1

Mourinho e dezolat: "În decembrie, tragem linie". Mai are o singură dorință: "Sper să se întîmple săptămîna viitoare"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 09:31

O nouă înfrîngere pentru Chelsea, 1-2 pe terenul lui West Ham, și norii negri s-au întors deasupra băncii lui Mourinho (VIDEO AICI CU GOLURILE). Portughezul mută din nou termenul revenirii: "Judecați-ne după locul pe care o să-l avem în decembrie".

Eliminat la pauză, atunci cînd s-a răstit la arbitrul partidei, Mourinho a urmărit din tribune înfrîngerea cu West Ham. A fost un meci cu puține sclipiri pentru "albaștri", care au înscris prin Gary Cahill, dar s-au văzut învinși la reușita lui Andy Caroll.

Chelsea e pe locul 15, aproape de zona retrogradării, iar Mourinho a refuzat inițial să discute cu presa. Ulterior, portughezul a revenit cu cîteva declarații:

"La jumătatea campionatului, la sfîrșitul lui decembrie, o să vedem mai bine cum stăm. Toată lumea va fi jucat 19 meciuri. Atunci o să vedem exact cu stau lucrurile, dar fiecare moment contează. Uitați-vă la West Ham, care a ajuns unde a ajuns (locul 3 înainte de United-City n.r.) prin muncă. Mi-ar plăcea ca echipa mea să cîștige meciul următor. Nu vreau să vorbesc despre clasament. Următorul meu obiectiv este să cîștig etapa viitoare (cu Liverpool n.r.)".

Playtech: ȘOC! Ce a vorbit Putin la telefon cu Olaf Scholz. Anunț de ultimă oră, SE SCHIMBĂ TOTUL


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Octombrie 2015, 19:04

...CHIAR NU CONTEAZA LOCUL IN CLASAMENT ...OMUL STIE SA ANTRENEZE...

iobag
iobag  •  25 Octombrie 2015, 12:54
Postat de ortega pe 25 Octombrie 2015, 10:28

Ce buget are Porto ?

Te arunci in ape tulburi patrocle. Uite'te cam ce reprezenta porto in fotbal la ora respectiva. Ca o comparatie , cel mai mare antrenor roman din toate timpurile si universurile IL nnuce are buget mult mai mare la sahtior

radu978
radu978  •  25 Octombrie 2015, 12:20
Postat de ortega pe 25 Octombrie 2015, 10:28

Ce buget are Porto ?

Cand a luat el liga cu Porto, nu cred ca avea buget prea mare. Asta daca ne raportam la fortele din Europa, nu la ce e pe la noi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează