INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

Mourinho, eliminat de o echipă ce valorează 12 milioane de euro! Scuza penibilă a tehnicianului

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 09:49

Nu e o premieră pentru José Mourinho. Pe 24 ianuarie 2015, pe când era la Chelsea, a fost eliminat chiar pe "Stamford Bridge" de Bradford, din liga a 3-a. Un 2-4 în "16-imile" FA Cup, cu ultimul gol al adversarilor marcat în minutul 90+4.

Aproape trei ani mai târziu, pe 20 decembrie 2017, în "sferturile" Cupei Ligii Angliei (Carabao Cup), managerul portughez pierde și cu Man. United (deținătoarea trofeului) în fața unei echipe dintr-o ligă inferioară. 1-2 pe terenul lui Bristol, locul 3 în Championship. Golul decisiv? 90+3!

"Aceasta a fost partida vieții lor"

Diferența de valoare, de preț a dispărut. Manchester avea pe gazon o formație de 460 de milioane de euro, Bristol costase doar 12,3 milioane. Ibrahimovici era iar titular la United după opt luni, a jucat într-un atac Rashford - Ibra - Martial, suedezul a și înscris. Chiar și așa, "diavolii" au fost învinși.

Explicația lui Mourinho: "Cei de la Bristol au fost norocoși. Au câștigat meciul într-un moment în care noi nu mai puteam reacționa. Au câștigat în cel mai bun moment al nostru. Au câștigat când toată lumea aștepta golul nostru. În prima repriză, am avut două bare înainte ca ei să deschidă scorul. Au fost norocoși". A recunoscut cu jumătate de gură:

"Totuși, au luptat pentru acest noroc. Au luptat ca și cum aceasta ar fi fost partida vieții lor. Probabil că a fost". Și Bristol, care a sărbătorit calificarea cu fanii în iarbă, va juca în semifinale într-o dublă manșă cu Man. City. 

"E o zi frumoasă pentru fotbal. O echipă dintr-o divizie inferioară a câștigat și s-a calificat în semifinale. O zi mare pentru ei, o zi mare pentru fanii lor" Jose Mourinho 

"Pentru jucătorii mei, a fost mai mult ca o zi la birou. Probabil, a fost o zi în care unii dintre băieți nici măcar n-ar fi vrut să vină la birou" José Mourinho, manager Man. United

L-a bătut un manager de 36 de ani

Lee Johnson, fost fotbalist la Bristol, care mai antrenase doar la Oldham și Barnsley înainte, devenise manager la Bristol pe 6 februarie 2016. "Trăiesc un sentiment copleșitor de mândrie, e incredibil să bați Man. United.

A trecut multă vreme de când n-am mai avut un asemenea rezultat pe Ashton Gate", a declarat tehnicianul în vârstă de 36 de ani. "În unele momente, am arătat ca o echipă de Premier League.

Acești băieți vor rămâne în istorie". Lee cheltuise 500 de euro pentru o sticlă de vin. L-a invitat pe Mourinho la un pahar din cel mai bun vin portughez. 

4 echipe de Premier League a eliminat Bristol City în această ediție a Cupei Ligii Angliei: Watford, Stoke City, Crystal Palace și Manchester United

1909 a fost anul în care Bristol a jucat finala Cupei Angliei (0-1 cu Man. United), cea mai bună performanță; a mai disputat de două ori semifinalele Cupei Ligii (1971, 1989)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
156734731330498
Mihnea Voicu  •  21 Decembrie 2017, 21:34

Mai bine sa te elimine astia decat Man City

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Decembrie 2017, 16:32

Mourinho, acest mic Mircea Lucescu

831959706877275
Cristian Baltaru  •  21 Decembrie 2017, 14:56

,,Lee cheltuise 500 de euro pentru o sticlă de vin. L-a invitat pe Mourinho la un pahar din cel mai bun vin portughez.'' După meci probabil că i-a făcut cinste cu acel vin portughez lui Mourinho, mai ales că l-a și eliminat din Cupa Angliei. :) :) :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close