INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/BARCELONA-REAL, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT 1 ÎN DIRECT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Mourinho iar ironic: ”Guardiola e un tip inteligent, ştie cum cîştigă atîtea meciuri”

Guardiola și Mourinho, doi dintre marii ”inamici” din fotbalul actual (foto: Reuters)
Guardiola și Mourinho, doi dintre marii ”inamici” din fotbalul actual (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 11:54

Jose Mourinho nu a uitat de FC Barcelona nici la Munchen. După prima înfrîngere din actuala ediţie a Champions League, 1-2 cu Bayern în turul semifinalelor, tehnicianul Realului a trimis ”săgeţi” către marii rivali, cu care madrilenii se vor confrunta sîmbătă pe ”Camp Nou” într-un noul duel capital pentru titlu.

Abordat de ”Sky Sport Italia” şi întrebat ce părere are despre Josep Guardiola, portughezul a zis: ”El este un băiat inteligent şi ştie cum cîştigă atîtea partide în campionat şi în Liga Campionilor. Ştie perfect cum o face, cum a cîştigat două Champions”.

Pentru mass-media spaniolă, Mourinho nu a făcut altceva decît să sugereze că FC Barcelona beneficiază constant de ajutorul arbitrilor şi deseori fotbaliştii săi joacă teatru pe teren pentru a obţine decizii favorabile din partea ”oamenilor în negru”.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (174)
1907cfr
1907cfr  •  19 Aprilie 2012, 00:01

jose penibilnho

just.samba
just.samba  •  18 Aprilie 2012, 22:03

GSP = JALNIC!

clayd
clayd  •  18 Aprilie 2012, 18:58

Ha,ha,JOSE PENIBILUL MOURINHO!!II FUGE PAMANTUL DE SUB PICIOARE,SIMTE BARCELONA IN MARE FORMA SI FOARTE APROAPE DE A O DETRONA DESI LA UN MOMENT DAT REAL AVEA UN AVANS DE 10 PCT!!PLUS CA IATA,LA PRIMUL ADVERSAR ADEVARAT IN CHAMPIONS LEAGUE,A VENIT SI PRIMA INFRANGERE!!STITI CE SE VA INTAMPLA???REAL VA PIERDE CAMPIONATUL,SI VA PIERDE SI CHAMPIONS LEAGUE IN FATA BARCEI!Iar la sfarsit ne va aslata cu deja celebrul"POR QUE???NO ENTIENDO POR QUE!POR QUE???)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (174)
Comentează