INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mourinho îl tachinează pe Ronaldo: ”Dacă e trist şi joacă aşa cum joacă, pentru mine e perfect!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 septembrie 2012 12:24

Au trecut două săptămîni de cînd, după ”dubla” cu Granada, Cristiano Ronaldo a spus că ”sînt trist la Real, nu mă simt iubit”, declaraţii care au stîrnit o grămadă de comentarii. La ele s-a referit şi Jose Mourinho înaintea partidei pe care madrilenii o dispută ”afară” cu FC Sevilla.

”Dacă Ronaldo este trist şi joacă aşa cum joacă, pentru mine este perfect. El joacă mereu cu cap, munceşte cu cap, uneori mai bine şi alteori mai rău, dar este un jucător de echipă, solidar. Nu mă preocupă lucruri pe care nu le consider fundamentale”, a declarat tehncianul portughez

Acesta a indicat: ”Eu am responsabilităţi puţine cînd randamentul unui jucător este pozitiv şi responsabilităţi multe cînd randamentul e negativ. Cum Cristiano de doi ani joacă bine, bine şi bine, 99 la sută este meritul lui şi 1 la sută al meu. Eu sînt doar un antrenor de fotbal”.

Presa a continuat tema. ”Va celebra Cristiano golurile dacă va înscrie?”, s-a întrebat cotidianul madrilen ”Marca”. După care a completat: ”La Sevilla, Ronaldo ar putea să fie fericit”, precizînd că starul lusitan a marcat de 7 ori în ultimele două vizite pe ”Sanchez Pizjuan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unmaker
unmaker  •  15 Septembrie 2012, 14:17

si eu zic ca nu e jucator de echipa ....e bun...chiar foarte bun dar cam egoist...totusi se descurca impecabil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează