INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho lansează atacuri la adresa unui alt antrenor din Premier League: "Nu trebuie să te comporți ca un nebun pe bancă" » Condițiile în care va pleca de la United

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 10:48

Mourinho a explicat că e un tip foarte leneș și de aceea nu se mută la casă în Manchester, pentru a nu fi singur și departe de staff, și l-a atacat pe Conte: "Prefer să fiu mai matur în fața camerelor".

Mourinho n-are de gând să plece de la United, nici să se mute la casă, cum îi cer fanii din Manchester, ce se tem că portughezul nu va mai rezista mult.

"La hotel mă simt mai confortabil, pentru că eu sunt un tip foarte leneș. Dacă sunt îngrijorați despre confortul și fericirea mea, îi asigur că mă simt bine. Iar dacă mă vor într-o casă care nu-mi place, singur, departe de asistenții mei, aș fi trist și cei triști nu lucrează bine", explică Mou.

"Nu mă port ca un om nebun"

Managerul "diavolilor" a mai spus că nu vrea să-și schimbe nici modul de a se manifesta în timpul meciurilor, atacându-l, cu obișnuitele ironii, pe Antonio Conte:

"Dacă nu mă zbucium ca un clovn pe margine înseamnă că mi-am pierdut pasiunea? Prefer să fiu mai matur, e mai bine pentru mine și echipă. Nu trebuie să te porți ca un om nebun lângă bancă. Să arăți că ești dedicat profesiei, nu să te dai în spectacol în fața camerelor!"

"Plec doar demis"

Jose a ținut să-i liniștească pe suporteri în privința intențiilor de viitor: "Vreau să rămân, să lucrez, să readuc echipa unde îi e locul. Nu văd de ce-aș pleca. Nu sunt în ultimele luni de contract, ci la mijlocul său. Iar dacă voi semna sau nu altul nou depinde de conducere. Sunt fericit și plec doar în cazul în care voi fi dat afară". 

"Uitați-vă la câte echipe am construit! M-am dedicat total fiecărei echipe. Am venit în Anglia într-un moment în care era mai greu să faci istorie, la Chelsea. Am luat 3 titluri, cupe, am câștigat o grămadă de trofee" Jose Mourinho, manager Man. United

11 trofee a cucerit Mourinho ca manager în Premier League, cu Chelsea și Man. United, 3 în primul sezon pe banca "diavolilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10213062093620809
Daniel Gheorghe  •  05 Ianuarie 2018, 16:29

cand ii baga degetele in ochi lui Vilanova cat de matur era, ipocritul?

red77
red77  •  05 Ianuarie 2018, 15:01

doar gura a mai ramas de asta. in rest mediocritate pe bani f multi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează