INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOURINHO, TOT MAI APROAPE DE REAL MADRID

Mourinho: "Luni voi discuta cu Florentino Perez"

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Jose Mourinho se va întîlni luni cu Florentino Perez pentru a negocia venirea la Real Madrid. Tehnicianul spune că experienţa din Serie A l-a ajutat să progreseze ca antrenor.

"Relaţia mea cu Moratti a fost întotdeauna una specială. M-a căutat încă de pe vremea cînd antrenam la Chelsea, dar am refuzat oferta. Apoi, m-a căutat din nou şi am acceptat. Poate că ştiam că era omul potrivit căruia puteam să-i îndeplinesc un vis.

Nu am discutat cu Florentino Perez, o voi face luni. Dacă voi deveni antrenorul Realului va fi pentru că, la fel ca mine, e un club care vrea să învingă. Şi pentru că îmi plac provocările dificile. Pentru a învinge nu sînt de ajuns numele şi banii. E nevoie de mentalitate la echipă".

Despre secretele succesului în finala Ligii Campionilor, "The Special One" a spus: "Ştiam că  vor fi decisive detaliile, ca, de exemplu, paradele lui Julio Cesar şi golurile lui Milito. Eto'o a fost de-a dreptul fantastic: vrea întotdeauna să învingă, indiferent de poziţia pe care o are pe teren.

Am vrut să-i dau şansa şi lui Materazzi să joace un minut, ca să-l recompensez pentru că mereu a fost acolo cînd am avut nevoie de el şi era ultima lui şansă de a juca o finală de Liga Campionilor.

Milito e omul finalelor, dar meritul e al tuturor, de la cel care a marcat goluri decisive pînă la cel care nu a jucat nici un minut. Asta pentru că sîntem cu toţii o mare familie".

Ce nu i-a plăcut portughezului în fotbalul italian? "Am urît faptul că a trebuit să văd multe meciuri din tribună şi să văd că echipa mea, care avea 10 puncte avans, era a doua, într-o perioadă. Dar totul m-a ajutat să învăţ să joc sub presiune, genul de presiune pe care o găseşti doar în Spania şi în Italia. Am mult mai multe fire de păr albe, dar sînt mult mai bun", a spus Mourinho, conform Gazzetta dello Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
aureltg
aureltg  •  23 Mai 2010, 18:24

ah, macar doi ani de dominare a lui ral in spania si europa as vrea sa mai vad. e pacat de cristano ronaldo. e pacat ca nu a avut la real antrenor. la manchester a avut. ar fi timpul sa vina mourinho si sa vedem daca realul chiar nu poate fi antrenat si disciplinat. eu cred ca se poate. cate ar putea arata benzema, kaka, nu mai spun de ronaldo, dar si multi alti jucatori ai realului care au avut nesansa de a nu fi antrenati. ar fi pacat sa nu vina mourinho. la steaua e cam la fel. n-are antrenor

bdgeorge
bdgeorge  •  23 Mai 2010, 17:10

SIMPLU:THE SPECIAL ONE Stie mai bine decit orice antrenor din lume sa-si motiveze jucatorii de asta e asa de special de asta a juns cel mai mare antrenor din lume. Ieri am vazut o echipa care stia ca va cistiga asa de motivati au fost(INTER) impotriva alteia care parea resemnata (asta am avut eu impresia ca vad) Bayern.Si aici meritul este 100% al lui Mourinho omul care ia invins pe nemti inainte sa inceapa meciul.

 •  23 Mai 2010, 16:22

respect pentru cel mai mare antrenor din lume. locul lui este la cea mai bun club din lume, la Real

Vezi toate comentariile (5)
Comentează