INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho, mesaj clar pentru unul dintre fotbaliștii lui United: "Ar trebui să mă asculte mai mult pe mine și mai puțin pe agentul său"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 21:08

Jose Mourinho l-a atacat pe impresarul lui Anthony Martial la finalul meciului câștigat de United în fața lui Middlesbrough (2-1), după ce agentul jucătorului a declarat că Martial este interesat de un transfer la Sevilla.

Martial a marcat primul gol al lui Manchester United, în minutul 85 al meciului în care "diavolii" au fost conduși de cei de la Middlesbrough, iar la final Mourinho a vorbit despre situația fotbalistului de 21 de ani. 

"Martial a jucat foarte bine astăzi și a marcat. Știu că este un talent special, la fel ca Mkhitaryan, și că niciunul dintre ei jucat prea mult în ultima perioadă. Anthony ar trebui să mă asculte mai mult pe mine și mai puțin pe agentul său (n.r. Philippe Lamboley). Martial are posibilitatea de a deveni un jucător de top.

Agentul lui Mkitaryan (n.r. Mino Raiola) mă suna și îmi spunea să continui cu el, pentru că el are nevoie de mine. În schimb, cu impresarul lui Martial este altceva. În fiecare zi este o nouă poveste în ziare", a spus Mourinho, citat de Marca.

Martial a ajuns la Manchetser United în vara anului 2015, de la Monaco, pentru 42 de milioane și jumătate de lire.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ottobraun
ottobraun  •  01 Ianuarie 2017, 10:07

muriniu este unul dintre cei mai slabi antrenori din anglia , la lotul care il are si Paul Gascoine ia campionatul!

ottobraun
ottobraun  •  01 Ianuarie 2017, 10:07

in min 70 avea concedierea pe masa prostovanu!

melcul_furios
melcul_furios  •  31 Decembrie 2016, 22:44

Adică Mourinho e deranjat că nu e rugat de impresar și că Marțial are și altele soluții. Nu îi poți pune pe același loc pe Marțial și Mkhatarian, e o diferența uriasa intre ei de valoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează