INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho, neînvins acasă de 9 ani după Real - Levante 2-0 » Gazdă rea

Jose Mourinho, într-o conferinţă de presă
Jose Mourinho, într-o conferinţă de presă

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 12:05

Ultimul eşec suferit pe teren propriu de Jose a fost pe 23 februarie 2002, cînd antrena FC Porto.

Jose Mourinho nu-i deloc amabil cu musafirii. Triumfător cu Real şi în partida contra lui Levante, 2-0, tehnicianul portughez a ajuns într-o situaţie nemaiîntîlnită: 9 ani fără eşec în calitate de gazdă.

Ultima dată cînd a părăsit învins o partidă de pe teren propriu s-a întîmplat tocmai pe 23 februarie 2002. Performera s-a numit Beira Mar, care a cîştigat pe fostul "Das Antas" cu 3-2. Coincidenţă, în echipa de atunci a alb-albaştrilor a evoluat Ricardo Carvalho, cel ce continuă pe "Bernabeu" colaborarea cu Jose, ba e şi autor al golului secund cu Levante. Tot titular în acel meci a fost actualul rapidist Candido Costa. Iar la învingători a jucat stelistul Geraldo Alves.

Triumful de sîmbătă ajută Realul să ţină aproape de FC Barcelona. În plus, a adunat 60 de puncte, număr record după 24 de etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andr007
andr007  •  24 Februarie 2011, 08:28

Urmeaza sa joace cu Barcelona cat de curand dar tare mi-e ca le-o ia Lyon inainte.

david3dav
david3dav  •  24 Februarie 2011, 01:37

da tati e invincibil! :)) stai sa iti vina Barcelona sa iti mai dea vreo 5 boabe sa realizati ce e ala fotbal! increzutul lu' peste prajit!:P

stelist4ever
stelist4ever  •  21 Februarie 2011, 12:53

Site-ul arata foarte bine, se misca bine si are un mare plus pentru lipsa tuturor reclamelor care fac versiunea anterioara greu de vizualizat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează