INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho nu iartă nimic! Atac la Bayern: "Vă place Schweinsteiger? Alergați până la Manchester, ca să-l luați înapoi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 20:29

Jose Mourinho i-a răspuns lui Karl Heinz Rummenigge după ce președintele executiv al lui Bayern i-a luat apărarea lui Schweinsteiger, jucător exilat de portughez la United.

"După ce am citit afirmațiile unor oameni de la Bayern, am crezut că vor alerga până la Manchester să-l ia pe Schweinsteiger înapoi, dar asta nu s-a întâmplat. Sunt surprins că domnul Rummenigge nu e aici acum să-l ia înapoi", a afirmat Mourinho, citat de Sky Sports.

Tehnicianul portughez a luat deja o decizie în privința postului pe care evoluează Schweinsteiger și susține că fotbalistul german de 32 de ani este liber să aleagă dacă va rămâne în echipa "diavolilor" sau nu.

"Este foarte greu ca el să rămână la echipă. Nu spun că este imposibil. Spun că este foarte greu. Am luat o decizie definitivă în ceea ce-i privește pe Pogba, Herrera, Schneiderli, Fellaini și Michael Carrick. Nu pot răspunde în locul lui Schweinsteiger. Este viața lui. Este cariera lui. Are contract cu Manchester United și are dreptul de a decide să rămână", a adăugat Mourinho.

Bastian Schweinsteiger nu face parte din planurile lui Jose Mourinho și a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a lui Manchester United.

În viitor, unii jucători se vor gândi de două ori înainte de a alege să semneze cu un asemenea club. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva la Bayern Munchen. - Karl Heinz Rummenigge

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
submarina
submarina  •  26 August 2016, 22:50

Cred ca de aceasta data Jose Mourinho are dreptate. Schweinsteiger la ora actuala nu mai e in forma in care s-a aflat cu doi ani si ceva in urma cand cucerea cu Germania CM in Brazilia. Muller la fel a cedat si el destul de serios in ultima vreme. Datorita formei slabe a acestori jucatori Germania a pierdut in semifinale de la Franta. Poate Carlo Ancelotti sa incerce sa-i reanimeze?...

wrestler
wrestler  •  27 August 2016, 11:08

cel mai mare prost , a fost scos in suturi in *** pe unde a fost , sa intors in premier cu coada intre picioare mexicanuuu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2016, 22:53

Cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor demonstreaza ca e seful si in vestiar ...nimeni nu mai sufla in fata lui ...ne am saturat de jucatori care sa i conteste deciziile ...Te iubim Mou si ti tinem pumnii ...Vei castiga ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează