INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho nu înţelege cum Zlatan nu a câştigat Balonul de Aur » 'Măcar acum, la 35 de ani, să-şi primească premiul meritat!'

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 martie 2017 17:13

Jose Mourinho a vorbit despre Zlatan Ibrahimovici şi Balonul de Aur, spunând că nu înţelege cum un asemenea jucător uriaş nu a primit acest trofeu până în acest moment.

Atacantul de 35 de ani a ajuns la United la începutul acestui sezon şi a reuşit să impresioneze pe toată lumea prin reuşitele sale, chiar dacă nu puţini erau cei care considerau că acesta va avea o scădere de formă, având în vedere vârsta destul de înaintată.

Zlatan a strâns 26 de goluri în 38 de partide disputate în acest sezon, 15 dintre acestea fiind marcate în Premier League, unde este la doar două reuşite de liderii clasamentului golgheterilor, Harry Kane şi Romelu Lukaku.

Mai mult decât atât, Ibrahimovici a fost decisiv pentru United în câstigarea celor două trofee din acest sezon - Supercupa Angliei şi Cupa Ligii.

"Cred că ceea ce a reuşit el este incredibil: numărul de goluri, cele două meciuri de pe Wembley, trofeele şi ceea ce reprezintă pentru grup. Îl consider un fenomen absolut. Fără alte cuvinte.

Tocmai am oferit un interviu unei importante reviste franceze care se ocupă de acordarea acestor premii, ca Balonul de Aur. Îi cunosc pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, ştiu de ce sunt capabili, dar nu înţeleg cum acest fotbalist, cu o asemenea carieră, nu a câştigat niciodată acest trofeu".

"Dacă va mai câştiga trofee, dacă va ajunge în finala Europa League, de ce nu acum? De ce nu acum, la 35 de ani, acest om să-şi primească premiul bine meritat?", a declarat portughezul, conform site-ului oficial al lui United.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează