INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie

Renato Sanches nu a aplicat indicațiile lui Jose Mourinho // Foto: Imago
Renato Sanches nu a aplicat indicațiile lui Jose Mourinho // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 11:43 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 12:13

Jose Mourinho (60 de ani), antrenorul lui AS Roma, a surprins ieri în meciul de la Bologna (0-2) prin schimbarea lui Renato Sanches, pe care abia îl introdusese în minutul 46. 

Mijlocașul portughez de 26 de ani și-a înfuriat conaționalul, greșind toate pasele, și riscă să fie dat afară în proximul mercato.

Episod inedit în meciul de pe "Dall'Ara", unde AS Roma a cedat ieri împotriva celor de la Bologna (0-2). Intrat la 0-1 după pauză, în locul lui Leonardo Spinazzola, Renato Sanchez a rămas în teren doar 18 minute.

Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!
SPANIA
Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!

Jose Mourinho l-a retras pe banca de rezerve și l-a înlocuit cu Edoardo Bove! Mijlocașul portughez nu era accidentat, ci l-a enervat pe antrenorul lusitan, pentru că n-a făcut nimic bun pe teren.

„Îmi pare rău, vreau să-i cer scuze public lui Renato Sanches! Mi s-a mai întâmplat de trei sau patru ori să schimb un jucător în acest mod. 

Îmi amintesc că am procedat la fel cu Nemanja Matic la Chelsea, dar atunci înlocuirea sârbului s-a datorat altor motive", a declarat „The Special One", la conferința de presă.

Mourinho: „Renato se teme să nu se accidenteze!”

Mourinho a explicat de ce a ales să-l scoată pe Renato Sanches atât de repede: „Speram ca, după ora de joc bifată contra celor de la Sheriff, în Europa League, Renato, cu toată adrenalina acumulată joi, să reușească să se scuture și să se elibereze de cicatricele emoționale care-i afectau jocul. 

Este un băiat care se teme să nu se accidenteze! Și care se pregătește și la Trigoria cu o intensitate foarte scăzută.

Am riscat mult cu el, pentru că în duelul de la Bologna aveam nevoie de calitățile sale în repriza secundă. Dar, când am văzut în ce ritm evoluează, am intervenit. 

Renato a riscat în două rânduri să primească un cartonaș galben, așa că nu puteam să-l mai păstrez în teren". 

Sanches a ieșit spășit prin spatele porții și a afișat o mină dezamăgitoare și resemnată.

AS Roma l-a luat împrumut pe Renato Sanches cu doar un milion de euro

Fostul jucător al lui PSG nu a prins decât 117 minute din cinci partide în acest sezon din Serie A, fiind titular la giallorossi numai contra lui Empoli (7-0), acum trei luni (a mai început jocul la Roma și în dubla manșă cu Sheriff). 

14milioane de euro este valoarea actuală de pe Transfermarkt.de a lui Renato Sanches. Cea mai bună cotație a avut-o recent la Lille, 30 de milioane de euro

Portughezul are un gol marcat în 9 meciuri din campionat și Europa League. Renato Sanches este împrumutat de PSG până la finele sezonului, clubul capitolin plătind un milion de euro.

Citește și

Duș rece de la Fabrizio Romano! Ce spune expertul în transferuri despre Radu Drăgușin
ITALIA
Duș rece de la Fabrizio Romano! Ce spune expertul în transferuri despre Radu Drăgușin
Se întâmplă și la case mari! Cum a salvat Harry Kane VAR-ul la Munchen
BAYERN - STUTTGART 3-0
Se întâmplă și la case mari! Cum a salvat Harry Kane VAR-ul la Munchen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  18 Decembrie 2023, 12:17

Nenea Mou, cu 5 milioane euros iei si maine perla fecesebista Darius de Bruyne Olaru, autor al unei doppietta in disputatul meci cu Inter Sibiu. Orienteaza-te si matale, ce naiba. Intreaba-l pe varul Giovanni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează