INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 0-3

Mourinho s-a enervat la conferința de presă: ”Vreau respect! Judecătorii sunt fanii!”

Articol de - Publicat marti, 28 august 2018 09:27

Jose Mourinho și-a ieșit din minți la conferința de presă de după meci, pe care a părăsit-o val-vârtej, țipând în mod repetat la jurnaliști. Manchester United s-a făcut de râs cu Tottenham, scor 0-3.

Când Lucas Moura a ridicat scorul la 3-0 pentru Tottenham, pe Old Trafford, mulți dintre fanii lui Man. United au început să părăsească stadionul. Dar au fost și unii, puțini, e adevărat, care au rămas până la fluierul final și și-au aplaudat echipa.

Jose Mourinho, extrem de emoționat, i-a aplaudat la rându-i, dar la conferința de presă, bombardat de jurnaliști cu întrebări tăioase, a făcut o criză de nervi.

"Aș face la fel"

Chestionat despre spectatorii care au părăsit devreme stadionul, managerul lui Man. United a răbufnit: "Cel mai bun judecător în fotbal sunt suporterii. Aș face și eu același lucru la 0-3, știind că am de mers de aici și pînă în centrul Manchester-ului două ore.

Locuisc acolo. Știu ce e după meciuri - aș că încerci, tu continui să încerci. Sezonul trecut am pierdut aici împotriva Sevillei și am fost huiduiți. Dar am meritat. Și astăzi jucătorii au părăsit terenul după un eșec cu 3-0, însă au fot aplaudați pentru că au meritat. Așa că încerci, încerci, continui să înceci".

"Am mai multe titluri decât toți ceilalți manageri"

Dar când un ziarist a încercat să-l contreze, pe Mourinho l-au lăsat nervii pur și simplu: "Ca să închei, tu știi rezultatul?! A fost 3-0, dar asta înseamnă de asemenea 3 titluri în Premier League și eu am câștigat singur de multe ori Premier League decât toți ceilalți 19 manageri la un loc. Trei pentru mine și două pentru ei". După care, portughezul s-a ridicat și a părăsit sala strigând în mod repetat: "Vreau respect!".

25 de ani erau de când Man. United nu mai plecase atât de prost într-un campionat. Are o victorie, două eșecuri și golaveraj negativ: minus 3

3 minute a durat tirada lui Mourinho la conferința de presă de luni seară

"Clubul ar trebui să-l lase pe Mourinho să-și ducă contractul la sfârșit. Nu poți concedia managerii la nesfârșit. E timpul ca securea războiului să fie îngropată și toată lumea să se concentreze pentru ca echipa să revină pe linia de plutire" Gary Neville, fost jucător la Man. United, acum analist TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
otelul_galati
otelul_galati  •  28 August 2018, 14:31

e clar ca jucatorii nu vor sa mai joace cu el ar trebui sa plece de la United

losche
losche  •  28 August 2018, 13:19

E deja in conflict cu fanii si conducerea. De asemenea neintelegerile pe care le are cu jucatori precum pogba. Parerea mea ca se v-a ajunge la cazul Chelsea din ultimu an cand a fost sapat din interior pentru a se scapa de el. Din pacate ca antrenor merge din ce in ce mai rau. Improbabil sa reziste pana la final.

dinamo100
dinamo100  •  28 August 2018, 11:35

Premier League e un campionat foarte dificil, sunt numai antrenori de top, iar rezultatele sunt imprevizibile. Trebuie insa sa observam ca exista un antrenor care pe unde merge domina sistematic campionatele: Guardiola. E adevrat, nu nu a reusit sa castige Liga Campionilor, dar joaca constant bine in campionat si cred ca la un moment dat va reusi sa castige din nou si Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează