INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho: "Scolari a ocupat cel mai greu post din lume, se va descurca şi la Chelsea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2008 00:00

Fostul antrenor al lui Chelsea, Jose Mourinho, este de părere că Luiz Felipe Scolari se va impune la gruparea de pe Stamford Bridge şi spune că tehnicianul brazilian şi-a demonstrat tăria de caracter în timpul în care pregătea naţionala sud-americană.

" Chelsea este un club foarte bine organizat. Are o structură cu adevărat profesionistă. Cred că Scolari este foarte bine protejat. Pînă la urmă, a fost antrenorul naţionalei Braziliei.

Din punctul de vedere al antrenorului, nu i-a fost chiar greu, dar dacă ne referim la aspectul social al meseriei lui, atunci situaţia se schimbă. Brazilia e locul în care toţi se cred genii în ale tacticii şi, implicit, mai buni decît cel care este în funcţie. Nu există un post care să aducă mai multă presiune. Deci, Scolari e pregătit!" a spus Mourinho.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează