INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho şi-a izolat echipa în cantonament » Real dispare 48 de ore!

Articol de - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Portughezul a închis două zile antrenamentele madrilenilor şi a anulat prin SMS toate întîlnirile cu presa şi fanii.

Jose Mourinho a tăiat legăturile Realului cu exteriorul! Criticat dur de presă, antrenorul portughez a hotărît să-i izoleze total pe madrileni. De joi şi pînă astăzi la prînz, nici picior de ziarist ori fan nu va intra în cantonamentul de la Valdebebas. Nici măcar pentru 15 minute. Mourinho a anulat în premieră şi conferinţele obişnuite, jurnaliştii primind anunţul prin SMS. Şefii "galacticilor" s-au executat imediat: "Avem nevoie de linişte pentru jocul cu Deportivo".

Pînă în 2007 antrenamentele erau deschise publicului, ce plătea 6 euro, şi presei, iar jucătorii dădeau zilnic declaraţii în zona mixtă. În ianuarie 2007 a venit Fabio Capello, care a închis şedinţele de pregătire, iar în iulie Bernd Schuster a blocat şi accesul la zona mixtă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
cristi1902
cristi1902  •  04 Octombrie 2010, 09:58

corect, bine a facut....trebuia sa faca cineva ordine si la real. pana acum nici un antrenor n-a avut tupeul sa "supere" fanii si conducerea si asta s-a vazut in rezultatele din anii trecuti.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  02 Octombrie 2010, 11:23

Foarte bine a facut. Mourihno este un geniu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează