INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

Muller își bagă colegii în ședință! Repriza catastrofală făcută de Bayern l-a pus pe gânduri: "Trebuie să discutăm"

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 11:02

Bayern a intrat pe brânci în "sferturile" Cupei. După o primă repriză la înălțme, cu 2-0 la pauză, goluri Jerome Boateng și Thomas Muller, amfitrionii au picat inexplicabil după minutul 60.

Iar Borussia, invitată să atace, n-a stat prea mult pe gânduri, revenind în joc prin reușita lui Iarmolenko. După care, în prelungiri, Isak l-a avut pe 2-2 în bocanc (90+2). Pentru Thomas Muller, autorul primului gol bavarez, un motiv să-și ia la rost coechipierii.

"La 2-0 unii au uitat că jucăm cu Borussia"

"Sunt extrem de nemulțumit de ceea ce am arătat în partea secundă. Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu noi de am devenit atât de pasivi. Poate că unii au considerat că la 2-0 e de ajuns să ne apărăm avantajul, dar au uitat că jucăm totuși cu Borussia Dortmund. Erau cât pe ce să ne egaleze și, sincer vă spun, n-aș fi vrut să retrăiesc coșmarul de anul trecut", a comentat Muller.

La un pas de un nou coșmar

Atunci, în semifinale, și tot la Munchen, Bayern a fost condusă cu 1-0, a reușit să răstoarne situația, 2-1, dar a cedat pe final, când a primit două goluri și a fost eliminată. "Dacă unii erau cu gândul la vacanță, nu e ok", a încheiat atacantul lui Bayern, care nu vrea să lase lucrurile așa: Trebuie să discutăm!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează