CAMPIONATE

Mulţescu vs. Rădoi, în prima etapă din Arabia Saudită

Gheorghe Multescu
Gheorghe Multescu

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Echipa lui Gheorghe Mulţescu şi Ionel Colonel se află în cantonament în Egipt unde astăzi a disputat un meci amical contra naţionalei U23 a Kuweitului, scor 1-1.

Peste aproximativ două săptămîni, Al Tawoon va juca în prima etapă a campionatului din Arabia Saudită, contra echipei lui Mirel Rădoi, Al-Hilal.

Gheorghe Mulţescu este antrenor principal la Al Tawoon, unde lucrează alături de Florin Motroc, antrenor secund, şi Ionel Colonel, preparator fizic.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (1)
chris_gali  •  31 Iulie 2010, 01:00

pentru asta a ajuns Romania printre petardele din fotbalul European si Mondial , pt ca in timp ce jucatorii si antrenorii altor tari se intrec in campionate tari din Europa la noi sunt derby`uri de romani printre ....camile si arabi !!!....asta spune totul despre valoarea fotbalului romanesc la ora actuala !!!...pe vremea lui Hagi si a lui Dan Petrecu romanii care jucau sau antrenau la arabi erau in ...anonimat , nu se spunea nimik de ei !!!...acum , anonimii astia se pare ca au ajuns vedete !

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1