INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Mutare-șoc făcută de Barcelona: catalanii, acord cu un jucător de la Bayern Munchen » Suma de transfer: 30 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 17:06

Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, le-a cerut șefilor un mijlocaș central, iar acesta ar putea veni de la Bayern Munchen.

Ziarul catalan Sport anunță că Barcelona are un acord verbal cu mijlocașul Arturo Vidal, de la Bayern Munchen. În vârstă de 31 de ani, jucătorul chilian vrea să plece de la clubul bavarezi, iar șefii lui Bayern Munchen sunt de acord ca acesta să se transfere. Spaniolii scriu că șefii Barcelonei l-au contactat pe Vidal și au ajuns la un acord cu acesta și cu șefii lui Bayern. Clubul bavarez ar urma să primească 30 de milioane de euro.

Transferul lui Vidal la Barcelona se va realiza doar în cazul în care francezul Adrien Rabiot, 23 de ani, nu reușește să-i convingă pe șefii lui PSG să negocieze transferul său la Barcelona.

35.000.000 €este cota lui Vidal, potrivit transfermarkt.de

Vidal este la Bayern Munchen din 2015, când bavarezii l-au adus de la Juventus. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai jucat la Colo Colo și Bayer Leverkusen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
poison_4
poison_4  •  02 August 2018, 18:42

catastrofa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează