INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Mutare surprinzătoare pentru Rooney! Dorit în SUA și China, căpitanul lui United ar putea rămâne în Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 30 mai 2017 18:17

Aproape de o despărțire după 13 sezoane petrecute la United, Wayne Rooney, 31 de ani, a devenit ținta principală a lui Stoke City, conform Mirror.

Deși se vehiculase o mutare bănoasă în Major League Soccer, China sau chiar la Everton, decarul "diavolilor" este dorit de Mark Hughes în curtea "olarilor". Patronul lui Stoke City, miliardarul Peter Coates, este pregătit să scoată din buzunar 45.000.000 £, suma cerută de United în schimbul căpitanului, o sumă accesibilă pentru fondatorul gigantului de pe piața pariurilor și pentru sponsorul principal al echipei, Bet365.

20.000.000de utilizatori din peste 200 de țări are Bet365

8 goluriîn 39 de meciuri a reușit Rooney în toate competițiile acestui sezon, cel mai slab de la debutul său în Premier League în culorile lui Everton, în 2002

Imediat după câștigarea trofeului Europa League, Rooney a precizat că nu va juca în Anglia pentru o altă echipă decât United sau Everton, fiind aproape de o revenire pe Goodison Park, la clubul care l-a crescut. Totuși, este puțin probabil ca vârful naționalei Angliei să primească salariul pe care îl dorește la vreunul dintre cluburile din Premier League. El are acum 300.000 £ săptămânal la United.

sursa: mirror.co.uk

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
thomassystem
thomassystem  •  31 Mai 2017, 10:37

Rooney este o epavă depășită. Cum naiba să aibă pretenții salariale așa de mari? Orice echipă l-ar lua ar înregistra un eșec cu petarda asta supraevaluată.

deny74
deny74  •  30 Mai 2017, 18:29

300 000 saptamanal.Au luat-o razna de tot patronii astia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează