INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Mutu a povestit Gazzettei dello Sport un episod din perioada Inter: ”I-am dat-o printre picioare lui Blanc, dar m-a salvat Ronaldo”

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

”Briliantul”, 37 de ani, a fost contactat de italieni pentru a prefața duelul de azi al fostelor sale echipe, Fiorentina și Inter: ”Tătă e imediat după Buffon, dar înaintea lui Handanovici”

Adrian Mutu e încă la mare căutare în Italia. Gazzetta dello Sport l-a sunat vineri la Tîrgu Mureș pentru a prefața duelul fostelor sale echipe, Fiorentina și Inter, programat diseară în Serie A (21:45, Digi 2). "În mine e mai mult Fiorentina decît Inter. Eram foarte tînăr cînd am ajuns la nerazzurri", și-a amintit "Briliantul".

Grăsuțul către Mutu: "Bravo!"

El le-a povestit italienilor și un episod petrecut în acea perioadă: "Jucam un cinci contra cinci. Cu Roberto Baggio, Ronaldo, Vieri, Zamorano, Zanetti și Blanc. La un moment dat, i-am dat balonul printre picioare lui Blanc și francezul s-a uitat urît la mine. Dar s-a liniștit imediat, văzînd că Ronaldo a venit, mi-a strîns mîna și mi-a zis «Bravo!»".

Meciul de azi? Mutu crede că "Fiorentina va cîștiga, 1-0. Mi se pare mai bună". Tătărușanu? "E un mare portar. În Italia e după Buffon, dar înaintea lui Handanovici".

"Anul trecut mi s-a propus să mă întorc la Fiorentina. Montella mi-a zis că vrea să mă ia în probe, două săptămîni. I-am spus mulțumesc, dar Mutu în probe nu există"
Adrian Mutu

"În nici un loc pe unde am jucat, nici măcar în țara mea, n-am fost așa de iubit ca la Florența"
Adrian Mutu

5 ania jucat Mutu la Fiorentina (2006-2011). Iar la Inter un retur de campionat, în 2000. Avea 21 de ani

271 meciuria jucat Mutu în Serie A (103 goluri), între 2000 și 2012, cu o pauză de un sezon și jumătate, în 2003-2004, cînd a fost la Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  14 Februarie 2016, 23:58
Postat de gerulozaurus pe 14 Februarie 2016, 17:08

putin mai mult respect pentru Ad.Mutu nu strica, vrem nu vrem, dar Romania nu a mai avut si nu cred sa mai avem vreodata un atacat de caliteatea lui Mutu

CORECT..BV.. SA NU MI ZICA MIE..ORICE SUPORTER ROMAN DE FOTBAL..CARE NU I SE FACEA PIELEA DE GAINA CAND AUZEAU TRIBUNELE ENGLEZE STRIGAND.. MU-TUUUUUUUUUU.. NU TI PLACE FOTBALUL DACA NU TE EMOTIONEAZA ASA CEVA

gerulozaurus
gerulozaurus  •  14 Februarie 2016, 17:08
Postat de dinamo_fan pe 14 Februarie 2016, 11:18

la Florenta se trageau cele mai meseriase liniute in timp ce pluteai molcom intr-o barcuta pe Arno. ce viata !

putin mai mult respect pentru Ad.Mutu nu strica, vrem nu vrem, dar Romania nu a mai avut si nu cred sa mai avem vreodata un atacat de caliteatea lui Mutu

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Februarie 2016, 11:18

la Florenta se trageau cele mai meseriase liniute in timp ce pluteai molcom intr-o barcuta pe Arno. ce viata !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează